Hjū Grants nolēmis nepiedalīties jaunajā Bridžitas Džounsas filmā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BEN STANSALL / AFP

Britu aktieris Hjū Grants (Hugh Grant) nespēlēs jaunākajā kinolentē par Bridžitu Džounsu, vēsta laikraksts «The Guardian». «Es izlēmu to nedarīt,» sacīja 54 gadus vecais aktieris, kurš piedalījās divās iepriekšējās daļās. «Bet domāju, ka viņi uzņems filmu bez Daniela. Starp citu, grāmata ir lieliska, taču scenārijs ir pilnīgi atšķirīgs - vismaz tas, ko redzēju pirms dažiem gadiem.»

Pirms diviem gadiem atklātībā nonāca ziņas, ka Grants neesot apmierināts ar scenāriju, kura tapšanā piedalījās «Bridget Jones» («Bridžita Džounsa») grāmatu sērijas autore Helēna Fīldinga. Filmā bija plānots attēlot Džounsas dzīvi pēc 40 gadu vecuma un vēlmi pēc bērna.

Filmas scenārijs un pagājušogad iznākusī Fīldingas grāmata «Mad About the Boy» ir ļoti atšķirīgi. Otrajā aprakstīta Džounsas dzīve kā atraitnei pusmūžā, audzinot divus mazus bērnus. Marks Dārsijs, ko filmās atveidoja aktieris Kolins Fērts, ir miris.

Bridžitas Džounsas grāmatu sērija aizsākās 1995. gadā kā sleja britu laikrakstā «The Independent», kurā aprakstīta vientuļu trīsdesmitgadnieku dzīve Londonā. Pirmā grāmata «Bridget Jones's Diary» («Bridžitas Džounsas dienasgrāmata») iznāca 1996. gadā, savukārt 1999. gadā sekoja otrā daļa «Bridget Jones: The Edge of Reason» («Bridžita Džounsa: Saprāta robeža»).

Kopumā visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 15 miljoni romānu kopiju. 2001. un 2004. gadā arī iznāca abu daļu ekranizācijas ar aktrisi Renē Zelvēgeri galvenajā lomā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu