Šovā "Dziedošās ģimenes - atgriešanās koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.oktobrī plkst. 20.20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki LNT kanāla tiešraidē būs īpaši, jo skatītājiem būs iespēja dzirdēt visu 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Ar skaistām dziesmām un priekšnesumiem sešām ģimenēm, kuras turpina dalību šovā, piebiedrosies arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras projektu šobrīd ir atstājušas.

Ģimenes, kuras cīnīsies par iespēju atgriezties projektā, ir: Freipiči no Talsiem, Jansoni no Rīgas, Bērziņi no Kokneses, Knapši no Liepājas, Putņi no Rīgas un Taškāni no Seces pagasta.

Freipiču ģimene svētdienas koncertā uzstāsies ar dziesmu "Mana cerība", Jansoni - "Sakūros(i) uguntiņu", Bērziņu ģimene izvēlējusies dziesmu "Zīmējums", Knapši skatītājus priecēs ar "Dvēseles dziesmu", Putņi uzstāsies ar "Wanna be with you", bet Taškānu ģimene pārsteigs ar dziesmu "Ceļojums".

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, arī šonedēļ visus priecēs ar skanīgām un jaukām dziesmām, taču par šīm ģimenēm šo svētdien nevarēs balstot.

Rudeviči no Rīgas šai svētdienai izvēlējušies dziesmu "Paramisha", Liepiņi no Alojas novada - dziesmu "Ar mani atkal runā kaijas", Bērziņu ģimene no Saldus uzstāsies ar dziesmu "Ūdensnesējs", Šminiņi no Varakļāniem aicinās "Lai sasaucamies, lai dziedam", Puncuļu ģimene no Rēzeknes uzstāsies ar "Sikspārņa Fledermauša šūpuļdziesmu", savukārt Sprukuļi no Viļakas dziedās dziesmu "Mana sirds ir brīva".

Kura ģimene iegūs iespēju atgriezties un turpināt sacensību par dziedošākās ģimenes titulu? Viss, mīļie skatītāji, ir jūsu rokās!

Atbalstiet savus novadniekus jau šo svētdien, 23. oktobrī, plkst. 20.20 kanālā LNT!

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu