TV3 šovā "Mūsu zelta dziesma" - pusfināls!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Šovā "Mūsu zelta dziesma" pienācis laiks šova pirmajam pusfinālam - svētdien, 23.oktobrī, TV3 studijā tiešraidē skanēs 11 dažādas skaistas un latviešiem tuvas melodijas desmit jaunu dziedātāju sniegumā, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

To, kuras no visām svētdien izskanējušajām dziesmām nonāks finālā, šajā reizē noteiks tikai un vienīgi skatītāji, jo

pusfinālā iespēja balsot par dziesmām būs dota tikai šova faniem un cienītājiem.

Tas neizslēdz žūrijas komisijas līdzdalību, vērtējot redzētos mūziķu priekšnesumus.

Svētdien studijā žūrijas godā redzēsiet Jāni Streiču, Ievu Akurateri, Alex, Artūru Reiniku un, protams, trīs pastāvīgos biedrus Daigu Mazvērsīti, Elitu Patmalnieci, Intru Teterovski un citus.

Jāpiebilst, ka mainīsies arī dziesmu izpildītāji: skaistās balss īpašniecei Elīnai Seilei duetā ar Daini Skuteli uzticēta dziesma "Cielaviņa", kuru šovā pirmo reizi dziedāja Nikolajs Puzikovs. Pats Nikolajs izdziedās "Kad man maziņam" kopā ar pirmo dziesmas izpildītāju Laini Ligeri (šī dziesma šovā pirmo reizi skanēja Valtera Frīdenberga sniegumā).

Savukārt Valters Frīdenbergs ar "Putnu balli" uzstāsies ar dziesmu "Par to..." ("Raudāja māte, raudāja meita"; to šovā iepriekš dziedāja Nikolajs Puzikovs).

Dace Upīte, talkā ņemot kolorīto čellu trio "Melo M", uzstāsies ar dziesmu "Zelta sietiņš" (šovā iepriekš to dziedāja Kārlis Būmeisters). Andrim Ērglim uzticēta dziesma "Dzīve kā košums", kura šova ietvaros pirmo reizi izskanēja ar Emīla Balcera balsi.

Tas, protams, ir tikai neliels ieskats dziesmu sarakstā, kas skanēs šajā svētdienā šova studijā pirmā pusfināla ietvaros. Baudiet šovu un nosakiet, kurām dziesmām lemts turpināt cīņu lielajā finālā!

Šova "Mūsu zelta dziesma" pirmais pusfināls jau šajā svētdienā, 23.oktobrī, plkst. 20.40 tiešraidē TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu