Ar pirmatklājēja garu pretī pavasarim kopā ar «Četru Sezonu» marta numuru!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Četras sezonas

It kā pavasaris, bet tomēr ziema. Brīnumainu pārsteigumu vai, precīzāk būtu teikt, pārsteidzošu mirkļu laiks, kad viss ir zināms, bet nekas nav skaidrs un paredzams. Tāds ir pirmais pavasara mēnesis marts – mainīgs un bagāts ar pārsteigumiem, bet tomēr tik interesants. Te snieg, te līst, te uzspīd saulīte un mākoņi izklīst kā nebijuši, kāds ierauga pirmo varavīksni, cits satrūkstas no negaidītas lietus lāses, kas pēc brašas turēšanās tikko izplaukušajā koka lapā vairs nespēj izturēt vēja neatlaidību. Martam ir tā maģija, ka rīti un vakari kļūst arvien gaišāki, ēnas aizslīd un prieks dubultojas, varbūt pat trīskāršojas un vēl vairāk. Viss ir mazliet vairāk, mazliet skaistāk un mazliet krāšņāk. Ceļojums uz pavasari ir pilns neskaitāmu atklājumu, siltu atmiņu un saulainu svētku.

Marts vienmēr liek būt modriem, tas iedrošina un atjauno radošumu. Katru dienu gribas mosties agrāk un atklāt ko jaunu. Tāpēc ļaujies šim pozitīvajam apjukumam kopā ar krāšņo un tik dažādo «Četru Sezonu» marta numuru, kas radīs patīkamu mulsumu, piedāvājot vairāk nekā 55 receptes, starp kurām atradīsi arī šāgada gardākās Lieldienu receptes. Izmēģini saldās un kraukšķīgās bezē variācijas, kas nedaudz atgādinās par aizejošo ziemu. Pasapņo par siltajiem saules stariem, gatavojot sildošās, uz pannas un mutē kūstošās un kārdinoši staipīgās siera uzkodas. Tomēr, turoties pie mūsu šā gada moto – balanss it visā!, blakus maigajām brokastu maizītēm un krēmīgajām siera receptēm atradīsi arī ātri pagatavojamu, vieglu un veselīgu ēdienu idejas. Jaunatklājums daudziem, iespējams, būs ceļojums pa nebeidzamajiem Ungārijas vīnogulāju labirintiem kopā ar Jāni Volkinšteinu un Ungārijas iepazīšana caur ēdiena prizmu ar «Kulta ēdienu» komandu, kas ciemojās pie šīs revolucionārās izgudrotāju tautas. Ir vērts aizmirsties Ziemeļīrijas šarmā kopā ar žurnāla galveno redaktori Signi Meirāni, iepazīt kaimiņvalsts Igaunijas atpūtas un izklaides piedāvājumu ģimenei ar bērniem vai pašmāju sentēvu tradīcijas Vaidavas keramikas ražotnē. Žurnālā atradīsi arī saldēdienus, kas, iedvesmojoties no aktuālajām tendencēm, būs pagatavoti daudz veselīgāk un svaigāk. Un kas gan būtu marts bez papildu siltuma, tāpēc šoreiz «Četru Sezonu» komanda degustēja saulainās un saldās konservētās kukurūzas. Savukārt, kad pašam gatavot negribas, izvēlies starp dažādajām maltītes ieturēšanas vietām Rīgā un ārpus tās.

Pārsteidzošu pavasara gaidīšanas laiku, priecīgas un saulainas Lieldienas!

Marta žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;

  • Garšīgākās Lieldienu receptes;

  • Sezonas gardums olbaltums dažādās receptēs;

  • Projekta «Izgaršo Latviju!» ietvaros ciemojamies pie Vaidavas keramiķiem un Raunas «Siera ražotnē»;

  • Receptes «sierotās» noskaņās;

  • Turpinās projekts «Jaunieši virtuvē»;

  • Kārdinošas svētku receptes bez miltiem;

  • Meklējam garšīgāko konservēto kukurūzu;

  • Pa Ungārijas vīnogulāju labirintiem;

  • Šarmantās Ziemeļīrijas gardākie atklājumi;

  • Receptes tavām darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmitajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Cena 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!

Abonē www.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem), www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!

Gada abonements: 29,98 EUR (pērkot 43,88 EUR)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu