"OKartes skatuvi" atstāj Kristaps no "T-Band"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmo reizi šova "OKartes skatuve" vēsturē šovs bija jāatstāj vienam no atlikušajiem diviem grupas dalībniekiem. Šoreiz žūrijas priekšsēdētājs Guntars Račs lēma, ka tas būs Kristaps jeb Vāģis no grupas "T-Band".

"Esmu guvis pieredzi, draugus un brīžiem arī žūrijas atzinību. Un, protams, turpināšu atbalstīt Košo," visnotaļ lakoniski pēc žūrijas priekšsēdētāja verdikta paziņoja Kristaps.

1.vietā pēc skatītāju balsojuma ierindojās "Zvaigžņu zagļi", 2.vietā - "Jātnieki", 3.vietā - "nu un", 4.vietā - "Kā viens", 5.vietā - "4 vēji".

Atgādināsim, ka vispirms šovu pameta "T-Band" dalībnieks Silvestrs Streičs, savukārt grupas dalībnieks Lenny šovu bija spiests pamest stresa un veselības stāvokļa dēļ.

Skatītāju balsojumu komponists Zigmars Liepiņš (šova koncertā sestdienas vakarā skanēja viņa dziesmas) komentēja: "Ir tāds vecs, labs teiciens: tautas balss - Dieva balss. Kā tauta lemj, tā ir." Viņš gan piekrita, ka viens no šova dalībniekiem ierakstīs kādu no viņa skaņdarbiem un tas tiks palaists rotācijā "Radio SWH". Savukārt Ufo, kas sestdienas vakarā arī piedalījās žūrijas darbā, piedāvāja iespēju kādu no savām dziesmām ierakstīt tieši grupai "T-Band".

Kā viesis šovā piedalījās jaunais dziedātājs Dāvids Kalandija ar Zigmara Liepiņa dziesmu "Save me" (latviskajā variantā - "Ja tu man esi"), ar ko pirms neilga laika uzvarēja starptautiskā konkursā Gruzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu