Paramore nevēlas saistīties ar "Krēslas" turpinājumu (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Amerikāņu poppankgrupa Paramore ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) priekšgalā paziņojusi, ka nevēlas, lai kāda viņu dziesma tiktu iekļauta filmas "Twilight" (Krēsla) turpinājumā "New Moon" (Jauns mēness), kas iznāks uz ekrāniem novembrī.

Paramore ieguva daudz jaunu fanu pēc tam, kad viņu singls "Decode" pērn izskanēja jauniešu kulta vampīrfilmas "Twilight" skaņu celiņā. Filmas mūzikas diskā iekļauta, starp citu, vēl viena grupas dziesma "I Caught Myself".

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=907203&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Paramore - Misery Business

"Mums bija interesanti tur piedalīties un mēs ieguvām lielu publicitāti, taču domāju, ka mums pietiks ar "Twilight". Nevēlamies, lai izskatītos, ka mēģinām iekļūt ikvienā filmas turpinājumā," žurnālam "Billboard" pastāstījis Paramore bundzinieks Zaks Farro (Zac Farro).

Grupa pašlaik koncertē Savienotajās Valstīs kā No Doubt turnejas iesildītāja. Mūziķi jau pabeiguši arī jauna albuma ierakstu un izdos to septembrī.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu