Valters Krauze, pateicoties Pjēra Dikāna diētai, strauji zaudējis liekos kilogramus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pirmo reizi savas darbības laikā pasaulslavenais franču ārsts dietologs Pjērs Dikāns veidos speciālas svara korekcijas programmas uz savas izstrādātās diētas pamata. P.Dikāns ir vienojies par sadarbību ar svara korekcijas centru Latvijā, Vitalitātes Akadēmiju. Šāda slavenā dietologa sadarbība ar kādu centru un speciāla savas diētas programmas izveide ir unikāls notikums, jo nekur citur pasaulē Pjērs Dikāns šādu sadarbību un programmu tievēšanai nav veidojis. Pateicoties Pjēra programmai, svaru zaudējuši sabiedrībā pazīstami cilvēki - dziedātāja Dženifera Lopesa, modele Žizele Bundhena un mūsu pašu humora zvaigzne Valters Krauze.

Pagājušajā nedēļā slavenais ārsts pirmo reizi viesojās Latvijā un Baltijā, kur bija ieradies pēc svara korekcijas centra Vitalitātes Akadēmija ielūguma.

P.Dikāns vairāku dienu vizītē Vitalitātes Akadēmijā iepazinās ar centra darbību, tikās ar Vitalitātes Akadēmijas medicīnas personālu un klientiem un vienojās par turpmāko sadarbību.

Vitalitātes Akadēmijas tievēšanas programma balstās uz olbaltumvielu – dārzeņu diētas pamatprincipiem svara būtiskai samazināšanai un tā turpmākai saglabāšanai.

Vizītes laikā Dikāns uzstājās ar lekciju savas diētas kontekstā un atbildēja uz visiem interesējošiem jautājumiem par savu uztura filozofiju, principiem, tostarp personisko pieredzi.

Pasākuma neoficiālajā daļā viesiem bija iespēja gan baudīt veselīgas uzkodas, pārrunāt savu pieredzi, gan arī nofotografēties ar pašu diētas karali.

Paužu laikā viesus izklaidēja dziedātāja Intara Busuļa dziedājums, kurš pasākumu padarīja par īstiem svētkiem.

Pasākumā piedalījās arī humora zvaigzne Valters Krauze, kā arī dziedātāja, «Talantu fabrikas» zvaigzne Astra, kura zaudējusi trīsdesmit kilogramus. Zināms, ka arī māksliniece Elita Patmalniece nav svešiniece šajā svara nomešanas «nometnē».

Daudzi izvēlas diētas, tikpat daudzi svara zudumu panāk ar sportu, un vēl tikpat daudzi vienkārši sāk veselīgi ēst un mīl sevi neatkarīgi no svara!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu