"Dziedošās ģimenes" atgriežas! (116)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau šovakar, 22. augustā, LNT aizsāks skanīgo un sirsnīgo dziedāšanas svētku "Dziedošās ģimenes" tiešraižu ciklu, ienesot patiesu prieku un īpaši pozitīvu saviļņojumu katrās mājās, informē LNT.

Piedalīsies 20 ģimenes

Projektā "Dziedošās ģimenes" piedalīsies 20 ģimenes no visas Latvijas – tiks pārstāvētas tādas pilsētas kā Alūksne, Limbaži, Lielvārde, Preiļi, Valmiera, Talsi, Jelgava, Daugavpils, Rīga un citas.

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki noritēs 2 posmos. 1. posms ietver 2 pusfinālus – pirmais pusfināls notiks 22. augustā, bet otrais pusfināls norisināsies 29. augustā. Katrā pusfinālā piedalīsies 10 ģimenes, kopā 20 ģimenes no visas Latvijas.

No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas 6 skanīgākās ģimenes, kopā 12 ģimenes, kuras sāks dalību Lielajos dziedāšanas svētkos.

Līdz ar to 2. posmu, kas sāksies 5. septembrī, sāks 12 ģimenes, kuras būs izturējušas projekta pusfinālus.

Jau ziņots, ka dziedošās ģimenes LNT devās satikt deviņās dažādās Latvijas pilsētās – Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Preiļos, Ventspilī, Dobelē, Cēsīs, Jēkabpilī un Rīgā. Ir sastaptas daudzas sirsnīgas un stipras dziedošas ģimenes – gan meitas ar tēviem, gan māsas, gan ģimenes, kurās dzied arī omīte. Ģimenes atlasēm bija gatavojušās ļoti īpaši – bija pārdomāti priekšnesumi un dziesmu izvēle.

LNT ar prieku un lepnumu iepazīstina ar 10 ģimenēm, kuras ar satraukumu pilnām sirdīm atklās Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus jau šo svētdien, 22. augustā:

Sparīgās dvīņumāsas Ana un Katrīne, plašāk pazīstamas kā dziedošās dvīnes - Drozdoviču ģimene no Rīgas, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes - mamma Dace un tēvs Jānis uzstāsies kopā ar savām četrām meitām. Mūzikas skolotāji, aktīvi vairāku kolektīvu vadītāji un dalībnieki – mamma Inese un tētis Zigmārs, ar diviem brašiem dēliem - Krūmiņu ģimene no Alūksnes. Svētdien uz skatuves kāps arī vairākas ģimenes, kuras pārstāvēs mammas ar meitām - Baumaņu ģimene no Rīgas, Dūdumu ģimene no Mārupes un Riņķu ģimene no Valmieras. Par iekļūšanu Lielajos ģimeņu dziedāšanas svētkos svētdien sacentīsies arī apvienotā māsu un brāļu ģimene - Vilcānu – Usānu ģimene no Preiļiem un skanīgā Ozolu ģimene no Valmieras.

Visplašāk pārstāvētās ģimenes pirmajā pusfinālā būs Lāču ģimene no Limbažiem - māsas Iluta un Dita ar vecākiem un bērniem un kuplā Bicānu dzimta no Latgales ar 12 dalībniekiem!

Šobrīd notiek lielā gatavošanās, lai šovs ikviena mājās ienāktu ar spilgtām emocijām un pozitīvu gaisotni. Kamēr ģimenes aktīvi dodas uz mēģinājumiem un spodrina savus uznācienus, Rīgā, "Sapņu fabrikā", tiek būvēta grandiozā šova skatuve, kur ikviens varēs doties un tiešraidē izbaudīt kopā būšanas prieku no sirds, iepriekš iegādājoties biļetes „Biļešu servisa” kasēs.

Īpašu vēlējumu visām Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku dalībnieku ģimenēm velta  sirsnīgā Vītolu ģimene, „Dziedošo ģimeņu 2009” uzvarētāji:

"Dziedāšana ir tas, kas visciešāk satur kopā.

Ļoti labi un svarīgi ģimenēm ir dalīties ar to, kas tām ir unikāls, un katrā ģimenē tiešām ir kaut kāds unikāls spēks un unikālas zināšanas.

Nāciet uz šiem dziedāšanas svētkiem kā uz svētkiem un nebaidieties parādīt to savu spēku, kas ir tikai jums, tikai jūsu ģimenei piemītošs, un dalieties tajā ar citiem.”

Pagājušajā gadā "Dziedošās ģimenes" kļuva par pēdējo gadu mīlētāko un vienu no skatītākajiem muzikālajiem šoviem, ik svētdienas vakaru pie TV ekrāniem pulcējot milzīgu skatītāju loku, kopā šova laikā sasniedzot 1 390 700* skatītāju.

Skanīgā projekta "Dziedošās ģimenes" tiešraides vadīs dziedātājs Lauris Reiniks.

Komentāri (116)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu