Eimija Makdonalda aptur Radiohead

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skotu folk/pop dziedātāja Eimija Makdonalda (Amy Macdonald) šonedēļ apturējusi grupas Radiohead uzvaras gājienu Apvienotās Karalistes albumu topā.

Dziedātājas debijas albums "This Is the Life", kas izdots jau pirms 5 mēnešiem, pateicoties jaunā singla "This Is the Life" aktīvai rotācijai radiostacijās, pakāpies no 6. uz 1. vietu.

Makdonaldas pirmais singls "Mr. Rock and Roll" pagājušovasar debitēja singlu topa 12. vietā un drīz kļuva par vienu no Skotijas labāk pirktākajiem skaņu ierakstiem. Radiohead šonedēļ spiesti samierināties ar 2. vietu.

Pateicoties singla "Elvis Ain''t Dead" panākumiem, grupas Scouting For Girls plate pakāpusies no 12. uz 4. vietu. Būtiski pakāpies arī Roberts Plants un Alisone Krausa ar "Raising Sand" (22-6) un Ņūtons Folkners ar "Hand Built By Robots" (Ugly Truth/Sony BMG) - (13-7).

12. vietā kā jaunums debitē britu dziesminieks Toms Baksters (Tom Baxter) ar "Skybound" (Charisma/EMI). Paša finansēts ieraksts, kas sākotnēji izdots 2007. gadā, šobrīd pārizdots EMI paspārnē, trīs gadus kopš "Sony" debijas "Feather & Stone", kas toreiz debitēja tikai 65. vietā.

Singlu topā arī jauns līderis - zviedru dīdžeja/producenta Jonasa Altberga projekts Basshunter ar "Now You''re Gone" (Hard2beat). Otrajā vietā Britnijas Spīrsas jaunākais "Piece of Me" (Jive), savukārt top3 noslēdz hiphopa mūzikas atklājums Soulja Boy ar "Crank That (Soulja Boy)" (Interscope).

Augstākais jaunums top 40 šoreiz reperim Lupe Fiasko (Lupe Fiasco featuring Matthew Santos) ar "Superstar" (Atlantic) un Kanje Vestam (Kanye West) ar "Homecoming" (Def Jam), kas ielauzies labāko četrdesmitniekā no 41. uz 15. vietu.

Ārpus pirmā divdesmitnieka debitē Oystar "I Fought The Lloyds" (25), Kailija Minoga ar "Wow" (29), British Sea Power "Waving Flags" (31) un The Wombats "Moving to New York"(37).

Video: "This Is The Life":

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu