"Evanescence" atgriežas virsotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu gotiskā metāla apvienība "Evanescence" šonedēļ iekarojusi ASV pieprasītāko mūzikas ierakstu topa 1.vietu ar jauno albumu "Evanescence", ziņo "Billboard.com".

Albums "Evanescence" pirmajā nedēļā pārdots 127 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Grupa, kuras soliste ir Emija Lī (Amy Lee), savu iepriekšējo studijas albumu izdeva 2006.gadā. Togad plate "The Open Door" arīdzan debitēja 1.vietā, pārdodot 447 000 kopiju.

Arī aktuālais singls "What You Want" (skat. video) pakāpies singlu topā no 15. uz 13. vietu.

Atgādinām, ka grupa plašāku popularitāti ieguva 2003.gadā, kad klajā nāca ieraksts "Fallen", no kura par hitiem kļuva dziesmas "Bring Me To Life" un "My Immortal".

Pagājušās nedēļas līderis - Saimona Kauela (Simon Cowell) talantu šova "American Idol" ("Amerikāņu elks") desmitās sezonas uzvarētājs Skotijs Makrīrijs (Scotty McCreery) ar "Clear as Day" noslīdējis uz 4.vietu (88 000).

Adeles "21" saglabā 2.vietu ar 111 000.

3.vietā debitē amerikāņu smagā metāla grupa "Five Finger Death Punch" ar "American Capitalist" (91 000).

"American Idol" desmitās sezonas 2.vietas ieguvēja Lauren Alaina (Lauren Alaina) ar savu popkantri debijas plati "Wildflower" pirmajā nedēļā uzkāpusi līdz 5.vietai (69 000).

Alternatīvā kantri trubadūrs Raiens Adamss (Ryan Adams) ar "Ashes & Fire" septītais, savukārt amerikāņu popkantri mūzikas grupa "Lady Antebellum" ar savu jaunāko albumu "Own the Night" noslīdējusi no 4. uz 8. pozīciju (47 000).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 1%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu