Bukmeikeri: Beidzot pirmo Oskaru iegūs ne vien di Kaprio, bet arī Stalone

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc Triobet bukmeikeru domām, par 2016. gada labāko filmu ASV Kinoakadēmijas jeb Oskaru balvas pasniegšanā pasludinās filmu «Cilvēks, kurš izdzīvoja» (The Revenant). Filma kopumā ieguvusi 12 Oskara nominācijas. Bukmeikeri vērtē, ka šī filma Leonardo di Kaprio atnesīs ilgi kāroto Oskaru. Savukārt sieviešu konkurencē gada labākās aktrises titulu un Oskara balvu iegūs Brī Larsone par aktierspēli filmā «Istaba» (Room), uzskata bukmeikeri.

Interesanti, ka šī ceremonija, visticamāk, atnesīs arī pirmo Oskara balvu aktierim Silvestram Stalonem par otrā plāna aktierspēli filmā «Krīds: Rokija mantojums» (Creed).

Jau ziņojām, ka svētdien, 28. februārī, norisināsies gada nozīmīgākais notikums filmu industrijas pārstāvjiem – Amerikas Kinoakadēmijas jeb Oskara balvas pasniegšanas ceremonija. «Ir pienācis tas brīdis, kad di Kaprio iegūs ilgi gaidīto Oskara balvu,» ir pārliecināti Triobet bukmeikeri. Nominācijā par gada labāko aktieri Leonardo di Kaprio uzvarai bukmeikeri piešķīruši pārliecinošu 95% iespējamību. Kā nākamos iespējamākos uzvarētājus bukmeikeri redz secīgi Maiklu Fasbenderu (Michael Fassbender) par aktierspēli filmā «Stīvs Džobss» (Steve Jobs), Ediju Redmainu (Eddie Redmayne) filmā «Dāņu meitene», Metu Deimonu (Matt Damon) par aktierspēli filmā «Marsietis» un aktieri Braienu Krenstonu (Brian Cranston) filmā «Trambo».

Sieviešu konkurencē kategorijā par labāko drāmas aktierspēli bukmeikeri vislielāko iespēju iegūt Oskaru saredz Brī Larsonei (Brie Larson) filmā «Istaba». Filmā viņa iejutās pašaizliedzīgas vientuļas mātes tēlā, un viņas uzvarai bukmeikeri piešķīruši 92% iespējamību. Kā nākamo iespējamāko balvas ieguvēju (ar 5%) bukmeikeri min Soršu Ronanu (Saoirse Ronan). Tālāk ar pavisam nelielu iespējamību ierindojas Zelta Globusu un Oskaru balvu čempiones Dženifera Lorensa, Keita Blanšeta un Šarlote Ramplinga.

Savukārt labāko filmu kategorijā, pēc Triobet bukmeikeru domām, vislielākā jeb 60% iespējamība iegūt Oskara balvu ir filmai «Cilvēks, kurš izdzīvoja». Kopumā filmai piešķirtas divpadsmit Oskara nominācijas. Kā nākamo iespējamāko balvas ieguvēju bukmeikeri min filmu «Uzmanības centrā», uzvarai piešķirot 25% varbūtību. Nedaudz mazāk - 10% bukmeikeri liek uz filmas «Gadsimta likme» uzvaru. Tāpat nominētas arī filmas «Marsietis», «Mad Max: Fury Road», «Bridge of Spies», «Room» un «Brooklyn».

Interesanti, ka bukmeikeri ierindojuši Silvestru Staloni kā iespējamāko Oskara balvas ieguvēju par labāko otrā plāna aktierspēli filmā «Krīds: Rokija mantojums», viņa uzvarai piešķirot 75% varbūtību. Ja bukmeikeru domas attaisnosies, šī būs 69 gadus vecā aktiera pirmā Oskara balva. Silvestrs Stalone iepriekš ticis nominēts Oskara balvai 1977. gadā par aktierspēli pirmajā leģendārajā filmā «Rokijs».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu