Valsts prezidents atklās Daugavpils jauno transporta mezglu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: d-fakti.lv

27. oktobrī Daugavpilī oficiāli atklās transporta mezglu, kurš savieno Jauno Forštati un Ķīmiķu mikrorajonu. Uz atklāšanu ieradīsies Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Transporta mezgls 30. septembrī tika nodots ekspluatācijā, to jau aktīvi izmanto autovadītāji. Kā pastāstīja domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs, pasūtītājam – Komunālās saimniecības pārvaldei – nav nopietnu pretenziju pret objektu.

Vienīgā problēma – pārāk stāvās nogāzes, tādēļ vasarā var rasties problēmas ar zāles pļaušanu. Braucamā daļa ir kārtībā, pašlaik notiek tikai teritorijas labiekārtošana.

V. Širjakovs pauda satraukumu par bērnu drošību: “Ziemā bērni var izmantot nogāzes, lai vizinātos ar ragaviņām. Lai izvairītos no traģēdijas, tika nolemts uzstādīt speciālas aizsargbarjeras, kuras gājēju celiņus norobežo no braucamās daļas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu