Ceturtdien krievu valodā: Kā pielūdzēji mīl slavenības? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Artūrs Duboks ļoti lepojas, ka ir slavens! Fani viņam zvana vismaz 50 reizes diennaktī! Soliste Nikola stāsta, ka mīlestības vēstules pienāk pat no daiļā dzimuma pārstāvēm, bet fanātiskie bērni mēdz saplēst viņas apģērbu!

Grupas A-Eiropa solists Arturs Duboks pats sevi uzskata par slavenību, un tā viņam liek domāt paša izdzīvotā ikdiena... Arturs saņem kaudzēm vēstules no faniem, bet vistrakāk jūsmotāju uzmanība izpaužas telefona zvanos jebkurā diennakts laikā!

Uz vēstulēm Arturs cenšas atbildēt vienmēr, pat ja laika maz. Taču telefonzvani – dienā vismaz 50 – gan mēdz būt tracinoši, sevišķi, ja klausules otrā galā kāds (kāda!) vienkārši ķiķina vai vispār nomet klausuli, tiklīdz izdzird sava elka balsi.

Dziedātājs novērojis, ka viņa fani regulāri seko līdzi izmaiņām Artura tēlā – frizūru „špikošana” esot gluži parasta lieta.

Aleksejs – filmu aktieris – būtībā ir rīdzinieks, taču liktenis aizvedis viņu uz Krieviju, kur viņš piedalās filmās. Aleksejs savos 37 gados izskatās ļoti labi, tāpēc bauda arī krievu sieviešu uzmanību. Viņas raksta vēstules, e-pastus, zvana, atzīstas mīlestībā. Bijuši gadījumi, kad talanta pielūdzējas pat vaicā, kas viņam mugurā, ko ēdis pusdienās, ko grasās baudīt vakariņās... Aleksejs pat dāvanās no faniem saņēmis kotletes un dažādus sālījumus!

Viņš uzskata, ka pielūdzēji ir gaužām normāla parādība, taču atbildēt uz viņu vēstulēm Aleksejam bieži vien pietrūkst laika.

Efektīgā dziedātāja Nikola atzīst, ka fanu aktivitāte krietni pieņēmusies spēkā pēc festivāla „Jaunais vilnis” - mazie fani esot plēsuši nost Nikolas bikses!

Reiz Nikolai pateicībā par darbu pasniegta šokolāde, un sniedzējs savu velti pamatojis šādi: „Tu esi tik tieviņa!”

Tiekamies Dāvida zvaigžņu pilnajos bēniņos šovakar pl. 22.00 TV5!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu