Keitlīna Dženere pieķerta skūpstāmies ar labāko draudzeni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Sešdesmit sešus gadus vecā Keitlīna Dženere, kura visiem palikusi atmiņā kā Dženeru māsu tēvs Brūss Dženers, un četrdesmit četrus gadus vecā aktrise Kendisa Kaine kopā apmeklējušas skaistumkopšanas salonu un, gaidot savu kārtu uz procedūrām, skūpstījušās.

Gaidot procedūras, Kendisa un Keitlīna turējušas viena otras rokas, skūpstījušās gluži kā tikko iemīlējušies tīņi, kuri nespēj turēties pa gabalu viens no otra.

Foto: Instagram

Realitātes šovu zvaigznes un aktrises draudzīgās attiecības jau labu laiku ir aizdomīgas, bet nu sieviešu izturēšanās skaistumkopšanas salonā parāda, ka viņas nav tikai draudzenes.

Pagājušajā gadā, kad pirmo reizi izskanēja baumas par draudzeņu romānu, Keitlīna izteicās, ka Kendisa ir viņas labākā draudzene, turklāt viņa nav droša par savu seksualitāti un nedomā tuvākajā laikā iemīlēties.

Kā portālam «RadarOnline» pastāstīja salona apmeklētāja, sievietes jutušās tā, it kā neviena cita salonā nebūtu, un, saņemot fana jautājumu par kopīgu fotogrāfiju, apmulsušas un bijušas rupjas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu