Klajā nāks grupas Iļģi jaunais albums (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūnija vidū albuma formātā un digitālā formātā klajā nāks postfolkloras grupas "Iļģi" jaunais albums "Īsākās nakts dziesmas", informēja "Platforma Music" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Pirms jaunā albuma iznākšanas klausītājiem ar jauno koncertprogrammu būs iespējams iepazīties 7.jūnijā klubā "Essential", kur notiks jau tradicionālais svētdienas koncerts.

Grupas "Iļģi" dibinātāja un dalībniece Ilga Reizniece stāstīja, ka jaunais albums un koncertprogramma iecerēta kā seno līgotņu mūsdienīgs tulkojums, kas spētu uzrunāt, ieinteresēt un aizraut arī tos cilvēkus, kas līdz šim nav saskatījuši vasaras saulgriežu patieso jēgu un burvību.

"Īsākās nakts dziesmas"
"Īsākās nakts dziesmas" Foto: Publicitātes foto

"Iļģi", kas dibināti Iļģuciemā 1981.gadā, kļuvusi par starptautiski visatzītāko Latvijas grupu, kas muzicē "world music" žanrā.

Koncertā klubā "Essential" kopā ar grupu "Iļģi" uzstāsies arī koncerta viesi folkloras grupa "Laiksna" un Rīgas Danču klubs.

Ikviens un īpaši tie, kas svētdienas pavada galvaspilsētā, ir aicināti klātienē vērot grupas "Iļģi" koncertus - televīzijas ierakstu klubā "Essential" plkst.14.30 un plkst.20. Uz dienas koncertu bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja ir bez maksas. Koncertu norisei var sekot līdzi arī interneta tiešraidē mājaslapā "www.platforma.lv", informēja Penka.

Līdz šim klubā "Essential" notikuši jau septiņi "Platforma.lv" un "Pro1 HD Studio" organizēti koncerti, kuros piedalījās grupas "Otra puse", "The Hobos", "Dzelzs vilks", "Melo-M", "Putnu balle", kā arī dziedātāji Liene Šomase, Aigars Voitišķis un Yana Kay kopā ar Intaru Rešetinu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu