LNT jauns raidījums "Žaka pedālis" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākot ar 4. septembri, sestdienu rītos pulksten 9:30 LNT kanālā būs vērojams jauns raidījums – „Žaka pedālis”.

Raidījumā tiks stāstīts par ceļu satiksmes noteikumiem, taču raidījuma veidotāji atteikušies no pamācībām un citāda veida didaktikas. Raidījumā aktīvi, ar krietnu humora devu lūkosimies uz noteikumiem no cita skatu punkta.

Piemēram, pirmajā raidījumā „Žaka pedālis” skatītāji varēs novērtēt visu par un ap skrituļslidām un skrituļdēļiem jeb skeitiem. Raidījuma vadītājs, LNT Laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs pats mēģinās braukt ar tiem un rādīs, kādas ir kļūdas, kuras pieļauj iesācēji, un kopā ar profesionāļiem sniegs padomus, kā no kļūdām izvairīties. Būs vērojami arī triki, kurus veiks Latvijas labākie skeiteri.

Skatoties ceļu satiksmes noteikumos, izrādās, ka tieši skrituļotāji un skeiteri ir visierobežotākie satiksmē – arī par to raidījumā „Žaka pedālis” stāstīs Kristaps Tālbergs.

Raidījuma producente Dana France stāsta, ka septembra sestdienās katrs raidījums būs veltīts kādam noteiktam tematam – velosipēdistiem, gājējiem un pasažieriem.

Nemanāmi, bet katrā raidījumā piedalīsies arī Žaks. Tas ir mistisks tēls, kurš palīdz veidot raidījumu. Pagaidām raidījuma veidotāji neatklāj, kas ir Žaks.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu