Pasniegs BRIT balvas. Tiks godināts Bovijs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Trešdien BRIT balvu ceremonijā uzstāsies britu mūzikas zvaigzne Adele un kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kā arī ceremonijā tiks izpildīts veltījums mūžībā aizgājušajam rokmūziķim Deividam Bovijam.

Adele nominēta četrām BRIT balvām, tai skaitā kategorijā Labākā soloizpildītāja. Šogad kategorijā izvirzīta arī nelaiķa dziedātāja Eimija Vainhausa par dokumentālās filmas «Amy» skaņu celiņu.

Pa četrām nominācijām saņēmis dziedātājs Džeimss Bejs un elektroniskās mūzikas grupa «Years and Years». Dziedātāja Džesa Glina un dīdžejs Kalvins Hariss katrs ieguvuši pa trim nominācijām.

Apbalvošanas ceremonijā bez Adeles un Bībera uzstāsies arī barbadosiešu dziedātāja Riana un britu grupa «Coldplay».

Ceremonijas rīkotāji atklājuši, ka vairākas mūzikas zvaigznes izpildīšot «piemērotu veltījumu» Bovijam, kurš janvārī zaudēja pusotru gadu ilgā cīņā ar vēzi.

Pirms nedēļas īpašu priekšnesumu par godu Bovijam sniedza Lēdija Gāga.

Bovijs 2014. gadā saņēma BRIT balvu, taču uz apbalvošanas ceremoniju nosūtīja savu «pārstāvi uz Zemes» - britu supermodeli Keitu Mosu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu