Pārvērtības: kurš pateiks, ka viņa jau ir vecmāmiņa? (258)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešā izaicinājuma projekta “Drosmīgās pārvērtības” dalībniece Anita mūs piesaistīja ar savu optimismu un dzīvesprieku. Lai gan viņa ir sieviete labākajos gados, kas dzīvē ir daudz ko pārdzīvojusi, mēs ļāvām atdzimt koķetajam jaunības gariņam. Neticēsiet, ka šī burvīgā sieviete ir arī vecmāmiņa!

Anitu “Drosmīgajām pārvērtībām” pieteica viņas mīlošā meita Gerda, kura projekta vadītājus aizrāva ar mammas dzīvesstāstu, kurš nebūt nav bijis no vieglajiem. Anitas bērnība pagājusi lauku smagajos darbos, viņai ir zināms nabadzības sūrums... Sen alktā mīlestība arī sagādāja ne mazumu sāpju, ciešanu, piedzīvota pat vardarbība... Anitai viss dzīvē bija jāizcīna pašas spēkiem, ko viņa arī darīja. Caur ērkšķiem uz zvaigznēm – varētu šo stāstu raksturot, jo nav sliktā bez labā – viņai ir tik uzņēmīga un jauka meita! “Mammas dzīvē tagad ir beidzot ienākusi lielā mīlestība, un viņa ir laimīga kā nekad. Tomēr ar gadiem, kā zināms, mainās izskats, un visas ciešanas dzīves ceļā ir atstājušas arī pēdas sejas ādā,” rakstīts meitas pieteikuma vēstulē. Mēs Anitu izvēlējāmies, saskatot viņā potenciālu atdzimt savos trīsdesmit! Mēģināsim pārvērtību procesā pagriezt laiku desmit gadus atpakaļ.

Uzzinot, ka ir izvēlēta pārvērtībām, Anita ir ļoti pārsteigta, tomēr ļoti, ļoti priecīga! “Esmu neizsakāmi pateicīga jums, jo parasti man nav veicies – jūs nudien manu dzīvi varat padarīt vēl laimīgāku,” viņa līksmo. Pārvērtībās nolēmām izmantot injekcijas. Lai saprastu, kādas injekcijas būtu piemērotas tieši Anitai, bija svarīgi konsultēties ar profesionālu ārstu Kasparu Feldmani, kas strādā tikai ar augstas kvalitātes sertificētiem līdzekļiem. Viens no tādiem ir Juvederm ULTRA - pēdējās paaudzes filleru injekcija, ko izmanto visā pasaulē vidēji dziļu un dziļu grumbiņu koriģēšanā. Preparāta sastāvdaļas organiski iekļaujas ādas dabīgajā sastāvā, tāpēc nekairina sejas ādu. Pēc injekcijas var rasties neliels apsārtums vai uztūkums, tomēr tas nebūs ilgs un izzudīs vēlākais nākamajā dienā. Juvederm ULTRA filleru injekciju cena ir no 200 latiem, ieskaitot ārsta darbu. Filleru injicēšanas procedūra ir ātra un vienkārša, parasti ilgst 15 līdz 20 minūtes. Pēc tam var doties ieplānotajos darbos! Sīkāk par injekcijām var lasīt šeit.

Pēc injekcijām efekts ir acīm redzams un saglabāsies vēl ilgu laiku. Juvederm ULTRA filleri nodrošina ilgnoturīgus rezultātus – tvirtu un jaunavīgu sejas ādu līdz pat 12 mēnešiem. Sevi aplūkojot spogulī, Anita brīnās. “Biju domājusi, ka tas ir daudzreiz sāpīgāk, bet nekā vairāk nejutu kā vien sīku dūrienu. Ir pagājušas dažas minūtes, bet es jau sajūtu izmaiņas. Un saskatu arī,“ sajūsmināti atzīst Anita.

Pēc injekcijām dodamies uz salonu “Beauty Zone”, kur taps Anitas jaunais tēls. Frizieris, aplūkojot Anitas matus, nolemj to krāsu tomēr nemainīt. “Šis tonis viņai ļoti piestāv, tas padara jaunāku. Mēs vien atsvaidzināsim matu krāsu ar jaunu blondo toni pie saknēm,” ierosina frizieris Valdis Meikšāns. “Paul Mitchell Shine” matu krāsa, pateicoties sastāvā esošajiem dabīgajiem un mitrinošajiem augu komponentiem, intensīvi atjauno matus, un tie netiek bojāti. Šādas krāsošanas rezultātā iegūst patiesi lielisku matu mirdzumu, krāsa ir izteiksmīga un dzīvīga. Tonēšanas procesā tiek nokrāsoti līdz pat 75% sirmu matu, palielinās katra mata diametrs un frizūras apjoms kopumā.

Pēc matu krāsošanas tika izmantots vāju un bojātu matu stiprināšanai īpaši izstrādāts šampūns “Super Strong Daily Shampoo”. Tā sastāvdaļas iekļūst dziļi matu struktūrā, atjaunojot tos, kā arī novērš turpmākus bojājumus. Mati kļūst spīdīgi, stipri un veselīgi. Anitai tika apgriezti arī mati uz pieres.

Mati pēc griešanas tika arī iztaisnoti, lai redzams ir to veselīgais spīdums. Lai padarītu fascinējošu pārvērtību dalībnieces skatienu, kosmētiķe Anitai ielika skropstu ilgviļņus. “Man nekad nav bijušas garas un kuplas skropstas – es to vienmēr esmu alkusi. Tagad mans skatiens būs izteiksmīgāks!” nopriecājas Anita.

Ikdienā Anita lieto dekoratīvo kosmētiku, tomēr vienmēr viņai ir bijuši jautājumi, uz kuriem šoreiz laipni atbildēja kosmetoloģe Dana Logina. Krāsojot seju, tika izmantota franču profesionālā kosmētika SLA. Meikaps sanāca neitrāls, mierīgs, tai pašā laikā ļoti pārdomāts.

Pēc pārvērtībām salonā “Beauty Zone” dodamies tālāk uz fotosesiju, kas būs pirmā Anitas mūžā. “Man šķiet, tas būs ļoti aizraujoši, jo ne reizi neesmu pozējusi profesionāla cilvēka fotoobjektīvam,” atzīstas Anita. Fotostudijā “Imagine” mūs laipni sagaida fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš un stiliste Vineta Minkeviča. “Esmu sagatavojusi piecus vienā stilā ieturētus tērpus, kas atklās klasiskās elegances romantisko sievišķību. Apģērbi tika piemeklēti apģērbu tīklā “MOS” un no manas personīgās kolekcijas,” stāsta modes māksliniece Vineta.

“Romantika saistās ar sievišķību, izsmalcinātību un skaistām izjūtām, kuras arī atklāsim Anitā. Šim stilam atbilstošas kleitiņas, kurpes, maza somiņa un ziedu motīvi. No krāsām ir maigie pasteļtoņi, rozīgās, violetās, dzeltenās krāsas dažādas nianses. Protams, izcilais romantiskais lieliski kalpo arī retro noskaņai. Šim nolūkam izmantojam kleitu ar tīģera motīviem,” skaidro stiliste.

Klasiska ir atturības, estētikas un elegances simbols. Klasisko stilu vislabāk raksturo žakete, blūze, taisna piegriezuma svārki. Taču tikpat labi klasiskā stilā iederēsies kaut vai šortiņi, kurus mēs arī Anitai piedāvājam. Galvenais, tiem jābūt no laba materiāla.

“Spilgtās sievietes brīžiem neievēro, ka izskatās pārāk izaicinoši un ekscentriski, bet tas ne vienmēr ir vietā, piemēram, darbā. Atcerieties, ka noslēpta seksualitāte vairāk pievelk. Šis stils skaisti „sader” ar klasisko un romantisko,” skaidro stiliste Vineta Minkeviča.

Anita: “Es biju ļoti pārsteigta, kad uzzināju, ka man ir iespēja piedalīties pārvērtībās! Biju laimīga, jo man likās, ka sapņi beidzot sāk piepildīties! Šajā laikā daudzas lietas iemācījos un sapratu. Atguvu kur senāk pazaudēto seksapīlu un drosmi uzdrošināties. Es jūtos jauna un ļoti sievišķīga... paldies jums visiem!...”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Anita ir atplaukusi. Iepazināmies ar mazliet dzīves nogurušu sievieti, bet nu mums pretī veras skaista, enerģijas pilna, seksīga būtne. Domāju, ka desmit gadi ir nomesti un neviens nepateiks, ka Anita ir jau vecmāmiņa! Paldies Anitai par drosmi, paldies visiem meistariem un arī apģērbu tīklam “MOS”, kurš Anitai uzdāvinās pašas izvēlētās stilam atbilstošās drēbes 50 latu vērtībā. Tiekamies jau pavisam drīz jaunās pārvērtībās!

Komentāri (258)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu