"Dirty Deal Audio" uzstāsies Dzelzceļa vēstures muzejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 21.oktobrī, Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā no plkst. 18 līdz 22 jauno bītmeikeru kolektīvs "Dirty Deal Audio" organizē savu otro publisko atrādīšanos, informē "Dirty Deal Audio" pārstāvji.

Kas ir "Dirty Deal Audio" bītmeikeri?

Viens no "Dirty Deal Audio" jauno mūziķu kolektīva utopiskajiem mērķiem ir izveidot Latvijai raksturīgu, savdabīgu muzikālo skanējumu, ar ko tad arī iekarot klausītāju sirdis gan Latvijā gan ārpus tās robežām. Skaņdarbos bieži tiek izmantoti sampli no latviešu estrādes mūzikas, animācijām, filmām un mūsu politiķu uzrunām, kā arī tiek eksperimentēts ar skaņām un ritmu.

Kā tas jaunajiem mūziķiem izdodas, jums jāiet klausīties šo piektdien Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā. Šoreiz piedalīsies šādi mūziķi: Netīrās cilpas, Oriole + Dj Vinvins, Niklavz, Ohmtek, trakaMelodija, Dj Free, Kashuks, Trz, Tablis un Corona. Katrs uzstāsies 25 minūtes.

Paralēli mūziķu priekšnesumiem tiks atklāta divu jauno mākslinieku Rist un Krišjāņa Mežuļa izstāde "Astrāls". Abi mākslinieki veido bandas "Supers" sastāvu, kura jau vairāk nekā gadu aktīvi darbojas pasaulē. "Supers" darbības pamatā ir abu mākslinieku sadarbība, kura notiek, balstoties uz abu dažādo stilu, kaut arī idejas un domāšanas veids tomēr ir līdzīgs. Tieši tas mudina strādāt kopā. Izstādē būs apskatāma 107 164 800 mm2 liela māksla.

Pēc izstādes atklāšanas, no plkst. 23, velo kafejnīcā Miit (Lāčplēša iela 10) notiks izstādes atklāšanas pēcballīte, kur mūziku turpinās spēlēt "Dirty Deal Audio" mūziķu un Dj kolektīvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu