Bundziniekam Lintiņam nozog auto, kurā bija bungu komplekts

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz ceturtdienu nozagta Jelgavas Mūzikas vidusskolas pedagoga, daudzu ansambļu un muzikālo projektu dalībnieka, pazīstamā bundzinieka Gundara Lintiņa vieglā automašīna, kurā atradās arī viņa personīgie mūzikas instrumenti.

Galvenais zaudējums šoreiz ir ne tik daudz pati automašīna, cik tajā esošās mūziķim tik nepieciešamās lietas. "Automašīnā bija mani sitamie instrumenti – šķīvji, pedāļi, solo bunga un trīs šķīvju statīvi," saka G.Lintiņš.

"Ļoti ceru, ka vismaz tos izdosies atgūt, jo instrumentu zaudēšana ierobežo iespēju uzstāties un piedalīties koncertos," atzīst ne tikai Jelgavā, bet visā Latvijā populārais sitaminstrumentālists.

Sudraba krāsas automašīna "Toyota Corolla Verso" nozagta naktī no kādas daudzstāvu mājas pagalma Ādažu pagastā. Automašīnas valsts numurs ir HA8877.

Ja kāds ir redzējis minēto automašīnu vai kaut ko zina par notikušo, mūziķis lūdz viņu par to informēt pa tālruni 29144166.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu