Londonā komiķa Koena jaunākās komēdijas pirmizrāde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Britu komiķis Saša Barons Koens pirmdien kinolentes «The Brothers Grimsby» («Spiegs kļūdas pēc») pirmizrādē spēlēja savu jaunāko varoni - britu futbola fanu un alus mīļotāju Nobiju. Koenam iepriekš bijuši vairāki satīriski tēli, tostarp reperis «Ali G», kazahu žurnālists Borats un austriešu modes dizainers Bruno. Londonas pirmizrādē aktieris iejutās jaunākajā tēlā, uz sarkanā paklāja pasākumu ierodoties kreklā un apakšbiksēs ar alus bundžu rokās.

Filmas darbība norisinās Anglijas ziemeļu pilsētiņā Grimsbi. Kad Nobijs satiek pazudušo brāli Sebastianu, kurš kļuvis par slepeno aģentu, viņš iesaistās pasaules glābšanas misijā.

Grimsbi atspoguļojums filmā saniknojis pilsētas iedzīvotājus. Tā kinolentē attēlota nolaista un piemēslota, bet iedzīvotāji - kā ielas vidū alu malkojoši pusaudži un likumam nepaklausīgi vecāki.

«Daudzi Grimsbi iedzīvotāji bija ļoti dusmīgi, jo filmai tika noteikts 15 gadu vecuma ierobežojums. Tas nozīmē, ka 80% turienes māšu nav pietiekami vecas, lai to redzētu,» pirmizrādē jokoja Koens.

«Filma tur tiks izrādīta, un es domāju, ka cilvēki droši vien metīs ekrānā visdažādākos priekšmetus, bļaus un burtiski apmētās kinoteātri ar ķieģeļiem,» teica aktieris. «Ja viņiem filma nepatiks, gaidāms haoss.»

Taču filmas režisors Luiss Leterjērs pauda cerību, ka tā tomēr nenotiks. «Es domāju, ka viņiem tā patiks,» viņš sacīja. «Grimsbi - tā ir ideja. Katrā valstī ir sava Grimsbi. Anglijā ir daudzas Grimsbi, tāpat arī Francijā un ASV ir vairāku veidu Grimsbi. Filmā londonieši apsmieti tikpat lielā mērā kā Grimsbi iedzīvotāji.»

Filmā «The Brothers Grimsby» spēlē Koena sieva Aila Fišere, austrāliešu komiķe Rebela Vilsone un spāņu aktrise Penelope Krusa.

Lielbritānijas kinoteātros filma iznāks ceturtdien, 24. februārī, bet citviet pasaulē tā kinoteātros būs skatāma no 11. marta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu