Kāpēc miljons mammu vēlas, lai kanāls «Fox» beigtu uzņemt seriālu «Lucifers»?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Mammas iesniegušas prasību telekanālam «Fox», lūdzot izbeigt seriāla uzņemšanu, jo tas apdraud bērnu psihi, parādot, ka būt sliktam patiesībā ir labi. Seriālā galvenais varonis Lucifers Rītazvaigzne ir sātans cilvēka veidolā, kurš palīdz izmeklēt noziegumus.

Māmiņām nepatīk, ka Lucifera tēls ir tik seksuāls, harismātisks, ka viņam pieder naktsklubs, ka viņš tiek vaļā no ātruma pārsniegšanas kvītīm, ka Lucifers braukā ar greznu sporta automašīnu un spēj iegūt ikvienu sievieti.

Tāpat Rītazvaigzne no ikviena cilvēka, izņemot detektīvi, ar kuru kopā izmeklē noziegumus, spēj uzzināt, kas ir tā lielākā vēlēšanās jeb alkas.

Māmiņas nedod mieru restorāna «Olive Garden» apmeklētājiem, lūdzot boikotēt restorānu, jo tā īpašnieks sponsorē seriāla uzņemšanu.

Neskatoties uz vairāk nekā miljona māmmiņu protestiem, seriāls joprojām tiek uzņemts un iemanto arvien vairāk un vairāk atbalstītāju.

Seriālā galvenās lomas spēlē aktieris Toms Eliss un aktrise Laurena Germana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu