Dziedātāja Marta Ritova jau divus gadus dzīvo Gruzijā un Latvijā tikai viesojas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Dziedātāja Marta Ritova apmeklēja Roberto Meloni vadīto kulinārijas šovu «Dolce Vita. Ar Roberto», kurā gatavoja pīles krūtiņu alus un brūkleņu mērcē, kā arī atklāja, ka jau divus gadus dzīvo Gruzijā.

2014.gada septembrī dziedātāja Marta Ritova apprecēja savu mīļoto vīrieti Raimondu Cipi, ar kuru bija attiecībās no 2014.gada sākuma. Nu pāris audzina četrus mēnešus veco dēliņu Indriķi un ir bezgala laimīgi.

Raimonda darba dēļ pāris jau divus gadus dzīvo Gruzijā un Martai, lai nodarbotos ar mūziku, ir jābraukā no Gruzijas uz Latviju un atpakaļ pie ģimenes.

Marta Roberto atklāja, ka Gruzijā sarunājas krievu valodā, bet pirms diviem gadiem pratusi vien lasīt krieviski, jo valodu nebija nācies bieži lietot, turklāt viņa to iemācījusies pašmācības ceļā.

Jaunajā valstī dziedātāja integrējusies ātri, kaut gan gruzīnu mentalitāte ir ļoti atšķirīga no latviešu mentalitātes: latvieši ir rezervēti, gruzīni tādi nav, ir daudz atvērtāki, bet tajā pašā laikā daudz vairāk vēro cilvēkus.

Marta priecājas, ka viņai ir ļoti sirsnīgi gruzīnu draugi, ar kuriem pavadīt brīvo laiku.

Māksliniece Gruzijā nav tikai mammas un sievas lomā, dziedātāja konservatorijā studē gruzīnu tautas mūziku un mācās spēlēt instrumentu - čanguri.

Par spīti dzīvei divās valstīs dziedātājai pietika laika uzrakstīt dziesmu «Not from this world», piedalīties konkursā «Supernova» un nokļūt valsts finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu