Tuvākajās dienās nāks klajā Blatera grāmata par viņa dzīvi FIFA

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ilgi gaidītā Zepa Blatera grāmata par viņa dzīvi FIFA nāks klajā jau tuvākajās dienās, liecina informācija Šveices izdevēju «Werd & Weber» mājaslapā.

Grāmatas nosaukums ir «Zeps Blaters: misija futbols». Tās cena būs 49 Šveices franki (45 eiro), un tā nāks klajā februārī. Iepriekš Blaters bija sacījis, ka grāmata varētu būt balstīta uz fotogrāfijām, kuras būtu papildinātas ar īsām atmiņām par 40 gados pasaules futbola jumta organizācijā pavadīto laiku, ieskaitot prezidentūru kopš 1998. gada.

Grāmatai ir 300 lappušu, un tā ir bagātīgi ilustrēta.

Otrdien Blateram vajadzētu saņemt spriedumu pēc iesniegtās apelācijas pret viņa atstādināšanu no futbola uz astoņiem gadiem.

Decembrī FIFA Ētikas komiteja atstādināja Blateru no futbola uz astoņiem gadiem par «nelojālu» maksājumu UEFA prezidentam Mišelam Platinī divu miljonu dolāru apmērā kā algu Blatera padomdevējam no 1999. līdz 2002. gadam.

FIFA ir arī padomā apelācija, ko likt pretim. Tajā tiktu pieprasīta gan Blatera, gan Platinī atstādināšana no futbola uz mūžu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu