KHL tomēr Radulovu nesodīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplinārā komiteja nepiemēros Maskavas CSKA komandas zvaigznei Aleksandram Radulovam sodu par rezervistu soliņa pamešanu un iesaistīšanos kautiņā Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā spēlē ar Bratislavas «Slovan» vienību no Slovākijas.

Svētdienas mačā trešās trešdaļas pēdējās sekundēs laukumā izcēlās masu kautiņš. Tajā no rezervistu soliņa iesaistījās Radulovs, kas ir visai rupjš noteikumu pārkāpums. Tomēr KHL sodu viņam neplāno piešķirt, vēsta aģentūra TASS.

«Mača protokolā Radulovam noraidījums/sods netika fiksēts,» skaidro KHL galvenais arbitrs Vladimirs Pļuševs, ar kuru hokejists pēc mača saķērās arēnas gaitenī, abiem apmainoties aizskarošiem, rupjiem vārdiem. «Disciplinārajai komitejai nav iemesla piešķirt kādu sodu.»

TV pārraides komentētājs norādīja, ka šāda 29 gadus vecā Radulova rīcība var slikti beigties, bet tas paliks bez sekām.

Uzvaru šajā mačā ar 2:0 savā laukumā izcīnīja regulārās sezonas spēcīgākā komanda CSKA. Sērija ilgs līdz vienas komandas četriem panākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu