Fēlikss Ķiģelis savu 40. dzimšanas dienu sagaida ar lielkoncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļā mūziķis Fēlikss Ķiģelis svinēs savu 40. dzimšanas dienu, un par godu šim notikumam sestdien, 27. februārī plkst. 19 visi Fēliksa mūzikas cienītāji ir laipni gaidīti mūzikas namā «Daile», lai kopīgi svinētu un līksmotu jubilejas koncertā.

«Palaid mani vējā, jo nepiederu tev, es esmu kļavas dvēsele» - rinda no dziesmas, kura pirms daudziem gadiem acumirklī iekaroja klausītāju sirdis, joprojām nelaiž tās vaļā. Atskanot šīs dziesmas pirmajiem akordiem – vienalga lielā koncerthallē vai mazā krodziņā, publika sajūsmā dzied un dejo līdzi. Taču šī ir tikai viena no daudzajām mūziķa Fēliksa Ķiģeļa dziesmām.

Desmit studijas albumi un dzīvais koncertalbums, ilggadīga sadarbība ar citiem mūziķiem, radot brīnišķīgas dziesmas, sūrs darbs pie jaunu ierakstu radīšanas ar atzītiem producentiem, koncerti Eiropā un Krievijā – tā ir aisberga neredzamā puse, kas ir padarījusi Fēliksu par to, kas viņš ir tagad – iemīļots roka mākslinieks.

Koncertā kopā ar Fēliksu uzstāsies viņa grupa – Uldis Knapšis pie bungām, Kristaps Liepa pie basa un Ivars Sudmalis pie taustiņiem. Koncertu ieskandinās Fēliksa draugi dzīvē un mūzikā – grupa «Bezvējš». Tāpat arī koncertā viesu statusā piedalīsies dzelzs rīkle Jānis Buķelis, ar īpašu pārsteigumu tajā piedalīsies «vēja brālis» Aivars Freimanis jeb Frīdis, tāpat arī uz skatuves kopā ar Fēliksu kāps Roberts Zīle, Gints Purgailis, Roberts Dinters un Jānis Lemežis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu