TVNET rokvakarā uzstāsies «Pienvedēja piedzīvojumi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņots, ka 23. martā koncertzālē «Palladium» gaidāms kāds īpašs notikums - TVNET rokvakars. Uz vienas skatuves vakara gaitā kāps vairākas labi zināmas pašmāju rokgrupas, lai radītu īpašu trešdienas vakara rokfestivāla sajūtu. Koncertā uzstāsies vairāki Latvijas roka skatuves karognesēji - «Dzelzs vilks», «Laika suns», «Inokentijs Mārpls», «Neon Saturdays». Šodien koncerta rīkotāji izziņo vēl vienu grupu - tā ir «Pienvedēja piedzīvojumi».

Sabiles trio «Pienvedēja piedzīvojumi» pastāv jau kopš 1994. gada, tas nozīmē, ka 2016. gadā grupai ir jau 22 pastāvēšanas gadi. Jāņem vērā, ka pienvedēji ir viena no tām retajām rokgrupām, kas divu gadu desmitu garumā pastāv oriģinālajā sastāvā - Pēteris Lunde, Aldis Lunde, Māris Žigats.

Grupas garadarbu pūrā ir astoņi albumi, no kuriem, pirmais «Gumijas līme» iznāca 1995. gadā, savukārt jaunākais grupas albums iznāca 2014. gadā - «Tā mēs dzīvojam». 2014. gada «Tā mēs dzīvojam» ir ne tikai jubilejas albums, bet arī dubultalbums - daļu satura veido jauni skaņdarbi, bet otru pusi - populārākie hiti.

Savā jubilejas koncertā pienvedēji piepildīja «Palladium» koncertzāli līdz malām.

Atliek vien piebilst, ka pienvedēji sola kārtējo iespaidīgo un piedzīvojumiem bagāto uzstāšanos arī TVNET rokvakarā.

Vakara gaitā starp koncertiem par muzikālo noskaņu gādās dīdžejdāma Dace Volfa.

Pasākuma biļešu tirdzniecība sākusies jau 15.02.2015. visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

www.bilesuparadize.lv

Biļešu cena sākotnēji ir 10 eiro. Nenokavē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu