Par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā cīnīsies «Catalepsia», Justs, Ritova un «MyRadiantU»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

21.februārā vakarā norisinājās dziesmu konkursa «Supernova» pusfināls, kurā ceļazīmi uz finālu centās izcīnīt dziedātāji - Markus Riva, Justs, Samanta Tīna, Marta Grigale, Marta Ritova, Ivo Grīsniņš-Grīslis, tāpat arī grupas «Catalepsia» un «MyRadiantU».

Dalībniekus vērtēja žūrijas komisija - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta Vētra» dalībnieks un šova producents Kaspars Roga, dziedātājs Intars Busulis, kā arī DJ Rudd, kurš bija to mūzikas profesionāļu skaistā, kuri izvēlējās divdesmit labākās dziesmas.

Žūrijas locekļi izteica daudzas kritiskas piezīmes konkursa dalībniekiem, gan par izrunu, dejošanu, dziedāšanu apbēdinot nevienu vien mākslinieku.

Radiostacijas «Pieci.lv» ēterā, pāris dienas pirms «Supernovas» pusfināla tiešraides, žūrijas locekļi izteikušies, ka Markusa Rivas vienīgā cerība iekļūt finālā ir skatītāji, jo viņi to neatbalstīs. Šāds komentārs, pirms paša šova, liek aizdomāties par žūrijas objektivitāti.

Skatītāji lēma, ka tālāk cīņu turpina meiteņu mīlulis Justs, kā arī metāla grupa «Catalepsia», toties žūrija ceļazīmi uz finālu un vēl vienu iespēju iekarot skatītāju sirdis deva dziedātājai Martai Ritovai un grupai «MyRadiantU».

Viens no lielākajiem šova pārsteigumiem, bija dalībnieces Samantas Tīnas izstāšanās no tālākās dalības konkursā «Supernova», paziņojot, ka jāuzvar labākajai dziesmai un šajā gadā viņas dziesma tāda nav, bet dziedātāja solīja atgriezties citu gadu un uzvarēt.

Kā jau ierasts, šova «Supernova» pauzēs skatītājus izklaidēja bebrs, kurš izrādīja savas akadēmiskās spējas diriģējot šova vērotājus, kā arī nebeidza uzjautrināt skatītājus ar jokiem un dejām.

Pateicoties bebram, skatītājiem, kuri konkursu skatās uz vietas, Latvijas televīzijā, vai interneta tiešraidē, nav garlaicīgi reklāmas paužu laikā.

28.februārī būs zināms, kura dziesma pārstāvēs Latvju Eirovīzijas dziesmu konkursā. «Supernovas» finālā uzvarētāju noteiks vien skatītāju balsojums, atstājot žūriju aiz borta.

Kā tu uzskati, kurai dziesmai būtu jāpārstāv Latviju Eirovīzijā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu