Jāgrs nostājas aiz Hova un Grecka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Čehijas hokeja leģenda Jaromirs Jāgrs naktī uz svētdienu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, līgas visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā pakāpjoties uz trešo pozīciju.

Jāgrs Floridas «Panthers» komandai palīdzēja ar rezultātu 3:1 savā laukumā apspēlēt Vinipegas «Jets» vienību. Tieši čehs kļuva par mača galveno varoni, gūstot divus vārtus un tiekot atzīts par spēles spožāko zvaigzni.

Jāgrs NHL regulārajā čempionātā izcēlies ar 742 vārtu guvumiem, labāko snaiperu sarakstā apsteidzot Bretu Halu, kam par vienu precīzu metienu mazāk.

«Par to nedomāju, bet, lai būtu godīgs, es pēdējās pāris spēles neaizvadīju pietiekami labi. Šoreiz nospēlēju nedaudz labāk,» ESPN sacīja Jāgrs, kurš guvis trīs vārtus trijās spēlēs kopš savas dzimšanas dienas.

Čehijas uzbrucējs nedēļas sākumā nosvinēja savu 44. dzimšanas dienu.

Šosezon Jāgrs 56 spēlēs guvis 20 vārtus un veicis 23 rezultatīvas piespēles, ar 43 punktiem būdams «Panthers» rezultatīvākais spēlētājs.

Otrs visu laiku labākais vārtu guvējs NHL ar 801 precīzu metienu regulārajā turnīrā ir Gordijs Hovs, bet līderis ir leģendārais Veins Greckis, kas savas karjeras laikā guva 894 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu