Gundegas Dūdumas personālizstādi «Oro Libre» apmeklē sabiedrības krējums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

20.februārī dāmu modes salonā «Madam Bonbon» norisinājās jaunās gleznotājas Gundegas Dūdumas personālizstādes «Oro Libre» atklāšanas svinības. Mākslinieces darbi, izstādes iekārtojums bija kas jauns un svaigs Latvijas mākslas lauciņā.

Ar izstādes nosaukumu katram veidojas savas asociācijas: kādam tas saistīsies ar «Zelta brīvību», kādam - ar «Zeltu par brīvu», bet vēl citam - ar vienu no pasaulslavenajiem ruma kokteiļiem.

Savā mākslā Gundega palikusi uzticīga sievišķajam jutekliskumam, draiskulīgajai greznībai, dzīvotpriekam un vieglumam.

Šoreiz Gundega savā daiļradē aizceļojusi uz Kubu, kur sastaptās skaistules un brašuļi iedvesmojuši viņu jaunam zelta vilnim, vienlaikus liekot ieskatīties dziļāk sevī un atklāt noslēpto.

Par to, kāds bijis šis «ceļojums», varēsiet pārliecināties klātienē, apskatot darbus, un tos būs iespējams redzēt no 22.februāra līdz pat 15.jūnijam.

Māksliniece saņēma daudz pavasarīgu ziedu pušķu, par kuriem viņa bija sajūsmā, jo, kā jau sievietei, arī Gundegai patīk ziedi - un to spilgtās krāsas lieliski redzamas gleznās.

Izstādes viesi Dūdumai sniedza daudz pozitīvu emociju, kuras viņa izrādīja, nemitīgi smaidot, smejoties un sajūsmā žestikulējot.

Izstādi apmeklēja daudzi ar mākslu saistīti cilvēki, uzņēmēji, šovbiznesa spīdekļi un arī gleznotāja Ieva Bondare, kura pati jau prezentējusi pāris savu personālizstāžu.

Uz izstādi viesi ieradās svētku apģērbā: kungu elegantums un vīrišķība, sieviešu sievišķība un seksapīls - tas viss staroja no viņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu