Gvena Stefani: Visas dzīves laikā man bijuši tikai divi mīļotie cilvēki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājai Gvenai Stefani nav konkrēta vīriešu tipa, kas viņai patiktu, jo gluži vienkārši zvaigzne nav satikusies ar daudziem vīriešiem. Māksliniece paziņojusi, ka dzīves laikā viņai bijuši tikai divi mīļotie cilvēki.

Jautājums par vīriešu tipiem dziedātājai šķiet interesants, taču viņa nespēj uz to atbildēt, jo viņai bijuši tikai divi mīļotie vīrieši, ko viņa ar lepnumu uzsver intervijā.

Lielos vilcienos Gvenas dzīvē bijuši trīs vīrieši - vīrs Gevins Roseils, ar kuru laulībā pavadīti trīspadsmit gadi, dziedātājs Bleiks Šeltons, ar kuru viņa satiekas šobrīd, un grupas «No Doubt» dalībnieks Tonijs Kanals, ar kuru viņa satikās septiņus gadus.

Nav zināms, kuru no šiem vīriešiem zvaigzne neietver mīļoto vīriešu sarakstā.

Paparaci Gvenu nekad nav pieķēruši randiņos, dodamies uz vienas nakts tikšanās reizēm, vai vērojuši viņas īslaicīgus romānus. Šajā ziņā Gvena atšķiras no vairākuma šovbiznesa zvaigžņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu