Daunijs Juniors apstiprina, ka tiks uzņemta ceturtā filma par «Dzelzs vīru» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Holivudas zvaigzne Roberts Daunijs Juniors (Robert Downey Jr.), kurš patlaban atrodas vislabāk apmaksāto aktieru saraksta pirmajā vietā, ASV televīzijas raidījumam «Ellen DeGeneres Show» atklājis, ka tomēr tiks uzņemta ceturtā lente par slaveno komiksu varoni Dzelzs vīru.

Līdz šim masu medijiem informācija par ceturtās «Dzelzs vīra» filmas tapšanu nebija apstiprināta. Gluži pretēji – pats Daunijs Juniors bija izteicies, ka jaunas filmas par Dzelzs vīru ar viņa piedalīšanos vairs netiks veidotas. Jāpiebilst, ka aktiera atveidotais miljardiera Tonija Stārka varonis (viņš «Marvel» komiksos ir arī Dzelzs vīrs) vienā no centrālajām lomām redzams arī lentē «Atriebēji» («The Avengers»), kuras turpinājums uz ekrāniem iznāks nākamgad.

Aktieris, kurš filmējies tādos kases grāvējos kā «Šerloks Holmss», «Paspēt laikā», kā arī jau minētājās «Atriebēju» un «Dzelzs vīra» franšīzēs, uz raidījuma vadītājas jautājumu par ceturto «Dzelzs vīru» atklājis: «Es zinu to, ka studija «Marvel» ir ieplānojusi veselu lērumu supervaroņu filmu. Viņiem padomā ir teicams plāns, un viņi zina, kā to panākt, un mēs tagad atrodamies sarunu procesā. Tātad jā, ceturtā filma būs.»

Savukārt jaunākā filma ar Robertu Dauniju titullomā ir lente «Tiesnesis» («The Judge»), kas pasaules pirmizrādi piedzīvoja pirms mēneša Toronto filmu festivālā. Filma ASV kinoteātros iznāk 10. oktobrī, bet Latvijā tiks demonstrēta nedēļu vēlāk – no 17. oktobra. Tā ir ironiski smeldzīga drāma - komēdija par ģimenes saitēm, aizvainojumu un piedošanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu