Ceļvedis: Meteņi, LMA karnevāls, Erots, Hosē Karerass u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Metenis ir pavasara un saimnieciskā gada sākuma vēstnesis. Tie ir gada vispriecīgākie svētki un lielākais ķekatu laiks. Tradīcijas vēsta, ka šajā dienā jāstaigā no sētas uz sētu, lai lini garāki augtu, un jāmet bērni pāri žogam, lai tie nenoguļ skolā iešanu. Jāmānās, jālielās, jātērpjas maskās! Un maskoties varēs arī LMA ikgadējā karnevālā vai arī pikantajā «Erotā»!

Pasākumi

Mākslas akadēmijas 78.karnevāls

Foto: TVNET

«EROTS 2016»

Foto: publicitātes

Skolēnu pils atzīmēs 75 gadu jubileju

Foto: publicitātes

Sportiskas izklaides un karnevāls Jūrmalas Ziemas sporta svētkos

Foto: publicitātes

Retro Metro krāmu tirgus šo sestdien

Foto: publicitātes

Meteņa svinības Brīvdabas muzejā

Foto: LETA

Meteņi - domu spēks

Foto: publicitātes

Koncerti

Hosē Karerass savā atvadu tūrē uzstāsies Rīgā

Foto: publicitātes

Sidorova ar LNSO uzstāsies Rīgā un Cēsīs

Foto: publicitātes

Daumanta Kalniņa jaunā soloprogramma

Foto: publicitātes

Pasākumi «Ļeņingrad»: Inokentijs Mārpls un Dzīve Kā Piedzīvojums. PostNos.

piektdiena, 19. februāris

21:00 Inokentijs Mārpls

Inokentijs Mārpls ir PSRS un Latvijas rokgrupa, kas dibināta 1985. gadā (sākotnējais nosaukums Aklā Zarna, 1987. gadā pārtop par Inokentiju Mārplu). Inokentija Mārpla līderis Raimonds Lagimovs jeb «Dambis» ilgus gadus pazīstams kā Latvijas pagrīdes mūzikas dzīves vadītājs — daudzu nozīmīgu DIY mūzikas sarīkojumu rīkotājs un ierakstu izdevējs. Grupas ieguldījums pankroka attīstībā Latvijā ir viens no ievērojamākajiem. Grupa ir viena no leģendārākajām Latvijas pagrīdes grupām, kas tiek uzskatīta par PSRS smagā pankroka aizsācējiem. Grupa koncertējusi daudzos pagrīdes festivālos. Spēlējusi arī ārpus Latvijas: Lietuvā, Igaunijā, Holandē, Ungārijā, Krievijā. Grupas mūsdienu skanējums ir pankroks, rokenrols, regejs, jaunais vilnis, roks, smagais pankroks, džezs u.c.

Foto: publicitātes

20:00 Dzīve Kā Piedzīvojums.PostNos.

Mēs visi vēlamies dzīvi, kur paši esam tās saimnieki. Stāstu vakarā Āris un Kārlis iepzīstinās un izies cauri sešiem dzīves posmiem, kuri ir nepieciešami, lai radītu savu dzīvi kā piedzīvojumu. Vakara gaitā sniedzot klausītājiem nepieciešamo motivāciju lai rīkotos. Stāstu vakars par ceļošanu Indijā un Nepālā to visu dokumentējot filmas veidā. Piedzīvojums jau sākās ar brīdi, kad dēļ budžeta tika izlemts par sponsoru piesaistīšanu. Pēc šādas ceļošanas viņi ir nonākuši pie galvenām atklāsmēm, ka dzīvē ir 6 posmi, kuriem ir jāiziet cauri, lai kļūtu par savas dzīves saimniekiem. Bez aplinkiem un saprotamā cilvēku valodā, runāsim par dzīvi ceļojot un grūtībām kādas ir jāpārvar, lai dzīvē kaut ko sasniegtu ārpus ierastā. Viņi centīsies šo dzīves pieredzi iespiest stundu garā stāstu vakarā, kā arī pēc tam kopēja filmas skatīšanās par piedzīvojumu Indijā uz močiem nobraucot 6000 km par Himalajiem un brīvprātīgo darbu Nepālas zemestrīces laikā. Lūdzam nākt laicīgi,vietu skaits ir ļoti ierobežots. Ieeja par ziedojumu: 5 € www.postnos.com

Izrādes

Harija Gulbja «Medību pils»

Foto: publicitātes

«Bīstamais pagrieziens»

Foto: publicitātes

Indiešu deju koncerts «Kanika Divya»

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu