Exantes biznesa vakariņas pārspēj cerēto rezultātu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Šajā nedēļas nogalē notikušo EXANTE rīkoto pirmo Investment Networking Evening pasākumu Rīgā apmeklējis ievērojams skaits apmeklētāju. Klientiem, kuru vidū bija profesionāli investori, investīciju pakalpojumu uzņēmumu, brokeru kompāniju, aktīvu pārvaldes uzņēmumu, hedžfondu un monetāro finanšu institūciju pārstāvji, bija iespēja uzklausīt saturīgus un pazīstamus runātājus gan no Latvijas, gan Maltas. Pasākumu vadīja pazīstamais latviešu žurnālists Valdis Melderis, bet viesi tika sagaidīti ar mūziku, ko nodrošināja izcilais stīgu kvartets Nacionālās operas pirmās vijoles Raimonda Ozola vadībā.

Papildus EXANTE direktoriem pasākumu arī apmeklēja Maltas fondu biržas attīstības direktors Klifs Peiss, uzņēmuma KPMG partneris Andre Zarbs un Prudentia investīciju baņķieris Ģirts Rungainis, kā arī mediji.

Pasākumu ar uzrunu atklāja EXANTE vadītājs Aleksejs Kirienko, kurš atzinīgi novērtēja Latviju par spēju veiksmīgi atveseļot valsts ekonomiku no smagas recesijas. Uzņēmuma direktoru vidū bija arī Gatis Eglītis, kurš pasākuma apmeklētājus iepazīstināja ar EXANTE vēsturi. Savukārt EXANTE tirdzniecības vadītājs Georgs Grečs sniedza informatīvu prezentāciju par kompānijas automātiskās tirdzniecības platformu un ieguvumiem, ko tā nodrošina lietotājiem.

Uzņēmuma KPMG partneris Andre Zarbs un Maltas fondu biržas attīstības direktors Klifs Peiss pasākumā pārstāvēja Maltas finanšu nozari. Andre Zarbs apmeklētājiem sniedza praktiskus padomus par dažādiem nodokļu jautājumiem Maltā, bet Klifs Peiss dalījās savās zināšanās par Maltas fondu biržas attīstīšanu.

Vietējo oratoru vidū bija Prudentia investīciju baņķieris Ģirts Rungainis, kurš runāja par Baltijas valstu ekonomiku un apvienošanās un pārņemšanas aktivitāti reģionā. «Latvija ir viena no visstraujāk pieaugošajām ekonomikām Eiropas Savienībā, un laika periodā no 2011.gada līdz 2013.gadam valsts IKP kopējā gada izaugsme veidoja 4,9%,» norādīja Rungainis. Savukārt biedrības Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls valdes priekšsēdētājs Rolands Feldmanis sniedza savus uzskatus par reģionālajām investīcijas iespējām, kas apmeklētājiem bija viens no galvenajiem jautājumiem.

EXANTE biznesa pasākumu Rīgā apmeklēja 200 pārstāvji no dažādām finanšu institūcijām, tostarp Prudentia, Swedbank, ABLV, Baltic Credit Trading Group, Bank M2M Europe, BigBank un citām. Pasākuma ietvaros visiem viesiem bija unikāla iespēja piedalīties jautājumu un atbilžu sesijā, un uzdot jautājumus par dažādām tēmām, tostarp par EXANTE pakalpojumiem un Maltas finanšu nozari.

«EXANTE ir sajūsmināta, ka pirmais biznesa pasākums Rīgā bijis tik veiksmīgs un pārspējis visas cerības. Mēs ceram turpināt un stiprināt savu klātbūtni Latvijā, kā arī Baltijas reģionā, tāpēc šis noteikti nav pēdējais pasākums, ko EXANTE rīkos šajā reģionā,» norādīja EXANTE komunikāciju direktors un apgalvojumus izpelnījušais žurnālists Patriks J.O’Braiens.

EXANTE ir nākamās paaudzes brokeru kompānija, kas profesionāliem mākleriem nodrošina revolucionāras tirdzniecības platformas, piedāvājot piekļuvi vairāk nekā 35 000 finanšu produktu un vairāk nekā 25 tirgiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu