Porsche Parīzē prezentē trešo plug-in hibrīdmodeli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Parīzes auto izstādē savu pirmizrādi nosvinējis jaunais Porsche Cayenne S E-Hybrid.

Tas ir pirmais hibrīdauto ar plug-in tehnoloģiju premium segmenta apvidus automašīnu klasē un tādējādi nosaka jaunus standartus šā tipa pilnpiedziņas spēkratiem. Būtiski atzīmēt, ka Porsche šobrīd ir kļuvis par vadošo plug-in hibrīdautomašīnu ražotāju, jo kopā ar Panamera S E-Hybrid un 918 Spyder, Štutgartes zīmola klāstā ir trīs šādi auto.

Pateicoties plug-in hibrīdtehnoloģijai un uzlabotai piedziņas koncepcijai, Cayenne S E-Hybrid degvielas patēriņš ir tikai 3,4 litri uz 100 km un CO2 izmešu daudzums vien 79 g/km. Šie ir pasaulē labākie rādītāji, jo īpaši apvidniekam ar pilnpiedziņu.

Kopumā tirgus tendences rāda, ka pieprasījums pēc šādiem auto būs, un uzskatāms piemērs tam ir līdzšinējie Panamera hibrīda panākumi. Proti, 2014.gada pirmajos astoņos mēnešos Porsche visā pasaulē pārdeva 16 698 Panamera automašīnas, bet no tām hibrīdi bija 1513 jeb 9%. Porsche pamatoti gaida arī augstus Cayenne S E-Hybrid pārdošanas rādītājus.

Līdzās Cayenne S E-Hybrid Parīzē prezentētas arī uzlabotās Cayenne S, Cayenne Turbo, Cayenne Diesel un Cayenne S Diesel. To galvenās īpašības ir lielāka veiktspēja, precīzāka stūres vadība, aerodinamiskāks dizains un daudz plašāks standarta aprīkojuma klāsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu