Noskaties! «Troņu spēles» 6. sezonas pirmie kadri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Telekanāls HBO publicējis seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») 6. sezonas tīzeri, kurā redzamas daudzas iepriekšējo sezonu sejas, tiesa, tās visas bez ķermeņiem eksponētas «seju hallē», kura mums tika atklāta seriāla 5. sezonā. «Klāt ir garā nakts,» rullītī saka Džona Snova galva. «Un mirušie nāk ar to.» Tieši tas, vai britu aktiera Kita Haringtona spēlētais varonis Džons Snovs palicis dzīvs pēc saduršanas 5. sezonas izskaņā, ir viena no lielākajām jaunās sezonas intrigām.

«Būs interesants pavērsiens, taču es nevaru teikt, ka viņš būs dzīvs,» izteikusies seriāla aktrise Meisija Viljamsa (Maisie William), kas atveido Āriju Stārku.

Arī pats Haringtons nesenā intervijā izteicies, ka viņa atveidotais varonis ir «diezgan miris».

«Game of Thrones» balstīta Džordža R.R. Mārtina grāmatās «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni»). Taču sestais romāns vēl nav iznācis, tāpēc seriāla jaunajā sezonā būs atspoguļoti no grāmatām atšķirīgi notikumi.

«Game of Thrones» ir HBO skatītākais seriāls. Katru no tā sērijām vidēji šogad noskatījušies 20 miljoni skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu