Amanda Bainsa melo par saderināšanos un dzird balsis (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Amanda Bainsa pēc pāris mēnešu prāta skaidrības atkal ir atgriezusies vecajās sliedēs: sieviete lieto narkotikas, alkoholu un vairs nedzer savas zāles. Tāpēc sieviete atkal dzird balsis un izdomā lietas, kuras nav notikušas.

Aktrise Amanda Bainsa ir paziņojusi, ka ir saderināta ar savu deviņpadsmit gadus veco līgavaini Keilebu, sievietes pirkstu rotā milzīgs dimanta gredzens, paparaci sievietei seko visu viņas brīvībā pavadīto laiku un nav redzējuši viņu kopā ar kādu vīriešu kārtas pārstāvi romantiskā gaisotnē.

Turklāt aktrise, braucot ar velosipēdu, nepārtraukti runā, no malas radot iespaidu, ka atkal dzird balsis.

Arī gredzenu aktrise izvēlējusies vienatnē juvelierizstrādājumu veikalā.

Sieviete nesenā intervijā izteikusies, ka ir saderināta un vēlas apprecēties, bet apprecoties pazust no visu uzmanības un dzīvot parastas sievietes dzīvi.

Bainsas māte ir nolēmusi doties uz Losandželosu, lai atkal saņemtu meitu grožos un mēģinātu izglābt no draudošās atgriešanās psihiatriskajā klīnikā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu