«Dedpūls» sasniedz jaunu Ziemeļamerikas kases ieņēmumu rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Supervaroņu filmas «Deadpool» pirmās nedēļas kases ieņēmumi no biļešu tirdzniecības Ziemeļamerikas kinoteātros sasnieguši 152 miljonus ASV dolāru (136 miljonus eiro), padarot to par visu laiku veiksmīgāko februāra debiju. Tā ir arī ienesīgākā pirmā nedēļa, kāda ASV un Kanādā jebkad bijusi filmai ar reitingu «R», sacīja kompānijas «comScore» analītiķis Pols Dergarabedjans.

Amerikas Kino asociācija (MPAA) novērtējusi filmu ar reitingu «R», jo tajā ir «vardarbība un rupja valoda, kā arī seksuāls saturs un atklāts kailums». Tas nozīmē, ka jaunieši līdz 17 gadu vecumam filmu var skatīties tikai pieaugušo pavadībā.

Komiksu kompānijas «Marvel» filmā galveno lomu spēlē kanādiešu aktieris Raiens Reinoldss. Viņš atveido specdienesta aģentu, kurš zinātniskā eksperimentā ieguvis spēju sadziedēt savus ievainojumus.

Kino kritiķu atsauksmes par filmu un Reinoldsa tēlojumu galvenokārt ir pozitīvas.

Kinolente jau tikusi aizliegta Ķīnā. Kinostudijas parasti cenšas izpildīt pasaules otrā lielākā filmu tirgus cenzoru prasības, taču šoreiz vardarbīgo un seksuāli atklāto ainu izņemšana neļautu pilnībā saprast kinolentes sižetu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu