Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksīgā medmāsiņa, bargā kundze, liktenīgās sievietes satiekas seksīgā ballītē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.februārī tika svinēta seksīga, draiska, pārmaiņu pilna dzīve - kā nekā erotiskākais Rīgas veikals pārvācies uz jaunām telpām. Jauno telpu atklāšana tika nosvinēta seksīgā ballītē.

Pirms mēneša veikals «SexyStyle» nosvinēja piecu gadu jubileju, svinības tika apvienotas ar veikala pārvākšanos uz jaunām, spilgtām telpām.

Viesi ierodoties varēja baudīt gan alkoholisko, gan bezalkoholisko šampanieti un apskatīt veikala piedāvājumu. Daudzi arī to darīja - tie, kuri veikalā iepērkas ikdienā, steidza meklēt jaunas seksa rotaļlietas, bet tie, kuri šādos veikalos bieži neiegriežas, visu vēroja ar vieglu smīnu.

Skanēja viegla mūzika - ikvienam pazīstami pasaules hīti, kas lieliski iederējās kā fona mūzika un izcēla modeļu, kuras bija tērptas populārākajos veikala kostīmos, lokano gaitu, kas paspilgtināja lomu spēļu tērpu parādi.

Sievietes bija iejutušās gan medmāsiņas, bargās kundzes, raganiņas un rokeres, liktenīgās sievietes, skolotājas tēlā.

Pasākumā notika fantāziju rosinoša iepazīšanās ar BDSM, modeļi – vīrietis un sieviete - demonstrēja «Greja piecdesmit nokrāsu» cienīgus atribūtus un to izmantošanu, bet fonā BDSM pārzinātāja skaidroja visu notiekošo, stāstot, ka, lai nodarbotos ar otra pakļaušanu, jāatceras atslēgas vārdi – pilngadīgs, dzīvs, cilvēks.

Modele tika iepērta gan ar klūdziņu, gan pātagām, gan samīļota ar īpašu, asu cimdu. Nevar nepieminēt jauno seksuālās baudas radītāju - elektrību, kas ienāk BDSM lauciņā.

Pēc priekšnesuma ikviens varēja modeļiem uzdot dažādus jautājumus, kā arī izmēģināt modeļu izmantoto atribūtiku. Ļoti daudzas dāmas steidza pamēģināt elektrības iedarbību uz savas ādas.

Vēlāk viesi baudīja uzkodas un lielisko svētku torti kā jau īstā dzimšanas dienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu