Rīgas «Dinamo» sezonas pēdējā mačā uzņem čempioni SKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Sezonas noslēdzošo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien savu skatītāju priekšā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, «Arēnā Rīga» tiekoties ar pašreizējo Gagarina kausa īpašnieci Sanktpēterburgas SKA. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Iepriekšējā mačā Normunda Sējēja vadītā komanda «Arēnā Rīga» ar 1:0 pārspēja Maskavas «Dinamo», kuras rindās nebija savainotais Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

SKA hokejisti uz Rīgu devušies no Helsinkiem, kur otrdien ar 1:3 piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai «Jokerit».

Kaut arī SKA sastāvs uz papīra izskatās iespaidīgi un ir viens no labākajiem visā līgā, komanda nedemonstrē čempiones cienīgu sniegumu. Sezonas laikā Sanktpēterburgas kluba vadība no amata atbrīvoja skandalozo treneri Andreju Nazarovu.

SKA rezultatīvākais spēlētājs ir Oļega Znaroka vadītās Krievijas izlases dalībnieks Vadims Šipačovs, kurš 53 spēlēs guvis 16 vārtus un veicis 43 rezultatīvas piespēles, kamēr komandas spožākā zvaigzne Iļja Kovaļčuks savācis par 10 punktiem mazāk (16+33).

Tikmēr «Dinamo» sastāvā 32 punktus (14+18) iekrājis Miks Indrašis, kuram allaž ir veiksmīgas spēles tieši pret SKA vienību.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 59 spēlēs iegūtiem 72 punktiem ieņem 12. vietu, kamēr SKA» ar tikpat mačos iekrātiem 100 punktiem ir sestajā pozīcijā.

Sezonu izslēgšanas spēļu turnīrā no Rietumu konferences turpinās Maskavas CSKA, Helsinku «Jokerit», Jaroslavļas «Lokomotiv», HK «Soči», Maskavas «Dinamo», Pētera Skudras vadītā, Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo», Sanktpēterburgas SKA un Bratislavas «Slovan» komanda.

«Dinamo» komandai šī pēdējo četru sezonu laikā ir trešā reize, kad tā nespēj kvalificēties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu