Sākusies grupas «Jumprava» jubilejas tūre (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET/Jānis Žilde

Aizvadītajā nedēļas nogalē grupa «Jumprava» pēc ilgāka klusēšanas posma uzsāka savu 30 gadu jubilejas koncerttūri. Tūre tika atklātā 3. oktobrī ar pārpildītu koncertu Ogres Kultūras centrā, bet jau 4. oktobrī tikpat piepildītā zālē «Jumprava» uzstājās Rēzeknē Latgales vēstniecībā «Gors».

Nākamais tūres koncerts gaidāms 11. oktobrī Cēsīs, kurš jau ir pilnībā izpārdots, tādēļ «Jumprava» visus savus atbalstītājus aicina uz koncertu Jelgavā Jelgavas Kultūras namā 18. oktobrī, kad notiks divi grupas koncerti.

Pirmajos divos koncertos grupa tika uzņemta ar ovācijām. Publika izrādīja sajūsmu par iemīļotajām «Jumpravas» melodijām, kas daudzos raisīja nostalģiju. 80. un 90. gados grupa bija slavena ar dziesmu tekstiem, kas lasāmi starp rindām.

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, «Jumprava» pie jau izsludinātajiem papildkoncertiem Madonā (5. novembrī), Mālpilī (7. novembrī), otra - dienas koncerta Liepājā (25.oktobrī plkst. 14.00), papildkoncerta Rīgā koncertzālē «Palladium» (14. Novembrī) un tūres noslēguma koncerta Ventspilī (27. decembrī), izsludina vēl vienu papildkoncertu – Jēkabpilī (1. novembrī plkst. 14:00).

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzē.

Koncertos varēs baudīt ne tikai «Jumpravas» labākās dziesmas no grupas 30 gadu pastāvēšanas laika, bet arī kompozīcijas no jaunā albuma «Laiks runā».

Foto: TVNET/Jānis Žilde
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu