Šūmahera menedžere joprojām neatmet cerības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mihaela Šūmahera menedžere Sabīne Kēma joprojām cer, ka, «turpinot atbalstīt un esot pacietīgiem», septiņkārtējais F-1 pasaules čempions «kādudien atgriezīsies starp mums».

Kopš Šūmahers slēpošanas laikā Francijas Alpos guva smagas galvas traumas, nu jau pagājuši vairāk nekā divi gadi.

Uzstājoties ar runu Šūmahera privāto piemiņas lietu kolekcijas izstādes atklāšanā Mārburgā Vācijā Kēma sacīja: «Viņš ir panākumiem bagātākais braucējs vēsturē, un dažreiz dienās, kāda ir šī, ir vērtīgi to atcerēties. Protams, Mihaela šobrīd nav starp mums un mums viņš pietrūkst. Mēs zinām, kas noticis, un nevaram to mainīt. Tas ir jāpieņem un jācer, ka kādudien viņš atgriezīsies starp mums,» sacīja Kēma, piebilstot, ka «sacensības bija viņa dzīve un neviens šeit klātesošais nevēlētos būt vairāk kā viņš pats».

Vēl pagājušā gada oktobrī Starptautiskās automobiļu federācijas prezidents un tuvs Šūmaheru ģimenes draugs Žants Todts sacīja, ka Mihaels «joprojām cīnās». Tikmēr bijušais «Ferarri» komandas priekšnieks Luka di Montecemolo februāra sākumā paziņoja, ka viņa rīcībā «ir ziņas un tās diemžēl nav labas».

«Dzīve ir dīvaina. Viņš bija fantastisks braucējs, un viņa «Ferrari» karjerā viņam bija tikai viena avārija. Viņš bija lielisks braucējs, un mums bija ļoti labas attiecības. Bija liels prieks, ka arī mūsu bērniem bija daudz kopīgu interešu. Diemžēl šis negadījums kalnos viņu salauza,» teica Montecemolo.

Pēc negadījuma Alpu kūrortā Meribelā Šūmahers apmēram pusgadu atradās komā un tika ārstēts klīnikā Grenoblē. Pēcāk bijušais sportists tika pārvests uz rehabilitācijas centru Lozannā, bet tagad atrodas savās mājās Šveicē.

47 gadus vecā vācieša rehabilitācija ir ļoti dārga, jo medicīnisko aprūpi sportistam nodrošina 15 cilvēki. Ziņojumos apgalvots, ka nedēļā Šūmaheru ģimene tērē 140 000 eiro par ārstēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu