Polu Makartniju un Beku neielaiž «Grammy» ballītē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vai atceraties pagājušajā gadā sociālos tīklus aplidojušo jociņu, ka Kanje Vests (Kanye West) atbalstot «jaunos un mazpazīstamos»? Jā, jā, par jauno un mazpazīstamo tika nodēvēts pats bītls sers Pols Makartnijs (Paul McCartney), kas tobrīd kopā ar Rianu (Rihanna) un Vestu bija ieskaņojis kopīgu dziesmu. Pēc vakardienas «Grammy» ceremonijas noticis vēl viens kuriozs - šo «mazpazīstamo dziedātāju» un vēl viņa pavadoni, pagājušā gada «Grammy» labākā albuma («Morning Phase») ieguvēju Beku, apsardze neielaida «Grammy» ballītē.

Makartnijs, Beks un viņu pavadoņi pēc ceremonijas bija devušies uz kādu ballīti jeb afterparty, kuru rīkoja reperis Taiga (Tyga), taču durvju sargs viņus nav atpazinis un slavenais bītls ballītē nav ticis ielaists.

«Cik svarīgai personai jeb VIP man jābūt, lai tiktu iekšā?» Makartnijs jokodamies jautāja Bekam. «Mums vajadzīgs vēl viens hits!»

Nākamajā dienā ballītes rīkotājam Taigam nācies taisnoties, ka ne jau viņš pats stāv pie durvīm un nosaka, ko ielaist un ko ne.

Noskaties TMZ video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu