Noskaties: Gāga «Grammy» ceremonijā izpilda Bovija dziesmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV pilsētā Losandželosā pirmdienas vakarā notika 58. ikgadējā «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonija, kjurā vienu no pilgtākajiem priekšnesumiem sniedza popmūzikas hameleons - amerikāņu dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga), Viņa ceremonijā uzstājās ar mūžībā aizgājušā rokmūziķa Deivida Bovija dziesmām. Noskaties! Kā jau ziņots, Bovijs 69 gadu vecumā nomira no vēža. Mūziķis aizgāja mūžībā tikai divas dienas pēc albuma «Blackstar» iznākšanas.

Gāga savu uzstāšanos sāka ar «Space Oddity», tad turpināja ar «Changes», «Ziggy Stardust» un «Suffragette City». Priekšnesums turpinājās ar «Rebel Rebel», «Fashion», «Fame» un «Let's Dance». Noslēgumā izskanēja episkais «Heroes».

Gāga līdz šim ieguvusi sešas «Grammy» balvas. Līdzīgi kā Bovijs, arī viņa savas karjeras laikā iejutusies dažādās lomās.

Viņas uzstāšanās ceremonijā bija apstiprināta vēl pirms Bovija nāves.

«Gandrīz tajā pašā brīdī, kad Deivids aizgāja, mēs zinājām, ka vajag mainīt virzienu,» sacīja ceremonijas producents Kens Ērlihs. «Mēs uzreiz to pārrunājām un vienojāmies, ka Gāga būs tā, kura godinās Deivida piemiņu. Viņa tam ir ideāli piemērota.»

Gāgas priekšnesuma muzikālais režisors bija ģitārists Nails Rodžerss (Nile Rodgers), kurš piedalījās Bovija 1983. gada albuma «Let's Dance» tapšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu