Tatarinova, Krievkalne un Strapcāns gatavo labdarībai veltītus mīlestības cepumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Gatavojoties Valentīndienai, sestdien, 13. februārī, notika sirsnīgs pasākums – mīlestības cepumu darbnīca. Tās ietvaros ikvienam bija iespēja pagatavot skaisti noformētu cepumu un nosūtīt to bērniem, kuri ikdienā mīlestību saņem mazāk nekā citi. Pasākumā piedalījās un savas labās domas un sveicienus Latvijas Bērnu bāreņu fonda bērniem sūtīja arī aktrise Karīna Tatarinova, dziedātāja Ginta Krievkalne un mūziķis Jānis Strapcāns.

Latvijā joprojām ir daudz bērnu, kas ikdienā dzīvo apstākļos, kuros mīlestības pietrūkst.

Ar Latvijas Bērnu bāreņu fondu uzņēmums «Lido» draudzējas jau vairākus gadus, tāpēc šogad Valentīndienas noskaņās nolēma aicināt draugus un klientus sūtīt savu sirds siltumu tiem mazajiem, kuri par to priecāsies un novērtēs.

Ar Karīnas Tatarinovas, Gintas Krievkalnes, Jāņa Strapcāna, kā arī teju simt mazo klientu palīdzību mīlestības cepumu darbnīcā divu stundu laikā tika pagatavots vairāk nekā 300 skaistu un krāsainu auzu cepumu.

Par gardumu pareizu pagatavošanu rūpējās un noderīgus padomus sniedza konditors Ramuns Daugins.

Ar Latvijas Bērnu bāreņu fonda starpniecību cepumi tika nogādāti uz Gaismas internātpamatskolu, kur ikdienā mācās vairāk nekā 140 bērnu.

Lai mazajiem sagādātu patiesus svētkus, līdz ar gardajiem cepumiem ar sveicieniem no visiem labdarības akcijas dalībniekiem uz skolu tika nogādāta arī gaļas produkcija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu