Šovs «Kāzu gūstā» turpinās ar karstiem ķīviņiem un galvassāpēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

15. februāra vakarā TV skatītāji varēja vērot jau otro šova «Kāzu gūstā» raidījumu, kurā trīs pāru ģimenes sāka organizēt kāzas. Šajā TV šova raidījumā pāru ģimenēm tika dots viens uzdevums - vienoties par kāzu norises vietu. Lai arī šis uzdevums varētu šķist vienkāršs, ne vienmēr katrai no laulāto ģimenēm izdevās uzreiz vienoties par kopsaucēju.

Agnese un Raitis

Lai arī sākumā Raita mamma un māsa piekrita Agneses ģimenei organizēt kāzas kultūras pilī «Ziemeļblāzma», aplūkojot šo vietu internetā, ģimene tomēr nolēma cīnīties par iespēju kāzas svinēt Havaju stilā viesu mājā. Kāzu rīkošanā Agnese visvairāk uzticas savai vecmāmiņai, kura arī nolēma cīnīties pret Raita ģimenes vēlmi kāzas svinēt Havaju stilā. Viņa uzskata, ka pāris nevēlētos kāzas svinēt šādā veidā.

Agneses vecmāmiņa paziņoja, ka Raita radi uzvedas kā laucinieki, un bija pilnīgi pret šādu kāzu scenāriju.

Pāru ģimenes ilgi diskutēja par norises vietu, tāpēc notika balsošana. Rezultātā tika noskaidrots, ka tā tomēr būs viesu māja Iecavā.

Ieva un Artūrs

Ievas mamma vēlas, lai kāzas notiktu Skrundas muižā, savukārt Artūra tētis - Piena muižā.

Neraugoties uz to, ka pāra vecāki uztraucās par atvēlētajiem līdzekļiem, galu galā viņi samērā mierīgā ceļā tomēr vienojās par Skrundas muižu.

Mazliet grūtāk bija ar kāzu reģistrācijas vietu. Ģimenēm ilgi neizdevās vienoties, tāpēc balsošanas rezultātā tika noskaidrots, ka tā tomēr būs Pāvilostas muzejs, nevis Liepājas dzimtsarakstu nodaļa.

Darja un Dmitrijs

Darjas ģimene vēlas, lai kāzas notiktu Bīriņu pilī, bet Dmitrija radi vēlas tās svinēt ekonomiskāk - viesu namā Rāmavā.

«Ja izvēlēsies viesu namu,

es domāju, ka Darja raudās, viņa negribēs, jo ne uz to viņa cerēja

un ne to viņa gaidīja,» teica Darjas mamma Natālija. Pēc ilgām diskusijām Dmitrija ģimene tomēr piekāpās Darjas ģimenei, nolemjot, ka pāra kāzas notiks Bīriņu pilī.

Atgādinām, ka TV šovā «Kāzu gūstā» trīs pāri saņem septiņus tūkstošus kāzu organizēšanai, taču tā viņiem jāuztic savām ģimenēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu