Kanje lūdz Cukerbergam ieguldīt vienu miljardu viņa idejās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests (Kanye West) tviterī lūdzis sociālā tīkla «Facebook» dibinātāju Marku Cukerbergu ieguldīt vienu miljardu ASV dolāru (887 miljonus eiro) viņa biznesa projektos, raksta britu laikraksts «The Guardian». Vests ceturtdien Ņujorkas modes nedēļā prezentēja zīmola «Yeezy» apģērbu kolekciju un savu jauno albumu «The Life of Pablo».

Nedēļas nogalē Vests tviterī paziņoja, ka viņam esot parādi 53 miljonu dolāru (47 miljonu eiro) apmērā. Viņš vērsās pie Cukerberga ar lūgumu «investēt vienu miljardu dolāru Kanjes Vesta idejās».

«Tev patīk hiphops un mana māksla,» Vests raksta Cukerbegam adresētos tvītos.

«Es esmu tavs mīļākais mākslinieks, bet tu noskaties, ka es tikpat kā vairs neelpoju, un tāpat turpini spēlēt manu albumu savā mājā.»

«Pasaule, lūdzu izmantojiet tviteri, «FaceTime», «Facebook» un «Instagram», lai piedabūtu Marku mani atbalstīt. Es esmu šīs paaudzes Volts Disnejs. Man nepietiek resursu, lai radītu to, uz ko patiešām esmu spējīgs,» viņš tvīto.

Marks Cukerbergs
Marks Cukerbergs Foto: AP/ScanPix

Vēlāk Vests uzrunāja vēl citus tehnoloģiju industrijā strādājošus miljardierus. «Puiši Sanfrancisko klausās repu savās mājās, bet nekad nepalīdz īstiem māksliniekiem,» viņš norāda.

Kā jau ziņots iepriekš, nelāgu slavu iemantojušais farmācijas kompānijas vadītājs Martins Škreli tviterī piedāvāja Vestam desmit miljonus ASV dolāru (8,8 miljonus eiro), ja reperis albumu «The Life of Pablo» izdos tikai vienā eksemplārā.

Viņam jau pieder repa grupas «Wu-Tang Clan» ieraksta «Once Upon a Time in Shaolin» vienīgais eksemplārs.

Škreli sociālajos tīklos atklāja, ka esot samaksājis 15 miljonus dolāru (13,3 miljonus eiro) kādam vīrietim, kas uzdevies par Vesta pārstāvi, par ekskluzīvām tiesībām uz repera jauno albumu. Vēlāk gan Škreli paziņoja, ka esot sazinājies ar virtuālās valūtas «Bitcoin» dibinātāju un atguvis samaksāto naudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu