Baltijas Beisbola līgas «Final Four» šonedēļ Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. un 5. oktobrī Rīgā, Lomonosova ielā 1, notiks Baltijas Beisbola līgas «Interlyga» finālturnīrs, kurā sacentīsies reģiona četras labākās komandas – Latvijas izlase, BK «Vilnius», «Kaunas Lithuanica» un «Minsk», TVNET informēja sacensību organizatori.

Sestdien, sākot ar 12:00, tiks izspēlēti pusfināli, bet svētdien spēle par 3. vietu un fināls.

Spēļu laiki:
4.oktobrī 12:00 – Latvija @ Kaunas Lithuanica
4.oktobrī 15:00 – Minsk @ BK Vilnius
5.oktobrī 11:00 – spēle par 3.vietu
5.oktobrī 14:00 – fināls

«Interlyga» turnīrs tiek organizēts no 2002.gada, un šogad turnīrā piedalījās kopā 10 komandas no piecām dažādām valstīm – Latvijas (izlase), Lietuvas (BK Vilnius, Kaunas Lithuanica, Utena Vetra, Juodasis Vikingas), Igaunijas (Kiili Panthers), Baltkrievijas (Minsk, Brest, Skideļ Sugar Storm) un Krievijas (St.Petersburg North Stars). Komandas tika sadalītas 3 apakšgrupās, un katras grupas labākā komanda, kā arī spēcīgākā 2. komanda kvalificējas Final Four.

Komandas šosezon kopā aizvadījušas 60 spēles. Ziemeļu grupā spēcīgākā izrādījās Latvijas izlase ar 6 uzvārām un 6 zaudējumiem. Centra grupā spēcīgākā - Kauņas Lithuanica (10-2) un Dienvidu grupā – Minska (8-4). Nākošā spēcīgākā komanda – Viļņa ar 9 uzvarām un 3 zaudējumiem.

Ar šīm spēlēm arī noslēgsies notikumiem bagāta 2014.gada beisbola sezona Latvijā. Šogad Latvijas izlase piedalījās Eiropas Čempionāta C grupā, kur izcīnīja pirmās divas uzvaras turnīra vēsturē. Kā arī izcīnīja vietu Interlyga Final Four, tika organizēts Latvijas čempionāts beisbolā un draudzības spēle ar ASV desantniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu