Dedpūls šokē kino industriju!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nestandarta komiksu filma «Deadpool» («Dedpūls») pārsteigusi kino industriju. Filma trīs dienu griezumā absolūti pārliecinoši iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātros topa 1.vietu, ziņo «collider.com».

Prognozēto 70 miljonu vietā režisora Tima Millera filma iekasējusi 135 miljonus! Kas tāds nenotiek bieži.

Anotācija. Veids Vilsons (Raiens Reinolds) - specvienības kaujinieks, kurš pakļauts slepenam eksperimentam, iegūst ne tikai neticamu spēku, veiklību un paātrinātu pašizdziedināšanos, bet arī nestabilu psihi. Apbruņojies ar jauniegūtajām spējām un pavisam melnu humora izjūtu, viņš tagad ir zināms kā Dedpūls, un viņa mērķis ir cilvēks, kurš nesenā pagātnē izpostījis viņa dzīvi.

Foto: publicitātes

2. vietā - studijas «DreamWorks Animation» jaunā animācijas filma «Kung Fu Panda 3». Iekasēti 19,6 miljoni.

Anotācija. Atradis savu sen pazudušo tēvu, Po dodas uz slepenu vietu, kuru dēvē par pandu paradīzi, lai satiktu savus jautros sugasbrāļus. Taču drīz vien līdz viņiem nonāk ziņa par ļaundari Kaju, kurš sācis metodiski iznīcināt visus Ķīnā mītošos kung fu cīņas meistarus. Po jāizdara neiespējamais - īsā laikā jāiemāca saviem neveiklajiem draugiem visi cīņas mākslas noslēpumi, lai jaunizveidotā kung fu pandu komanda stātos pretī Kajam.

Latvijas kinoteātros filmu demonstrēs no 18. marta.

Romantiskā komēdija «Kā būt vienai un laimīgai», kurā asprātīgi tiek apspēlēti Ņujorkas vientuļo siržu likumi, tostarp dvēseles radinieku, seksa partneru un potenciālo laulības partneru medības, startē 3. vietā. Galvenajā lomā - Dakota Džonsone. 26 gadus jaunā aktrise pagājušajā gadā jau lika runāt par sevi pēc dalības provokatīvajā filmā «Greja piecdesmit nokrāsas».

Savukārt ilgi gaidītā komēdija, amerikāņu aktiera un režisora Bena Stilera (Ben Stiller) «Zoolander 2» startē 4. vietā. Filmā turpinās 2001. gadā klajā laistās filmas «Zoolander» varoņu - izskatīgo modeļu Dereka Zūlandera un Hansela Makdonalda (Ouvens Vilsons) - piedzīvojumi. Šoreiz abu uzdevums ir ne tikai labi izskatīties, bet arī glābt pasauli. Filmā abiem modeļiem jānoskaidro, kurš ir tas ļaundaris, kurš sistemātiski nogalina skaistos cilvēkus, to skaitā tādas slavenības kā Mailiju Sairusu (Miley Cyrus), Džastinu Bīberu (Justin Bieber) un Ašeru (Usher).

Slepenās aģentes lomā iejutusies Penelope Krusa (Penelope Cruz), bet galvenā ļaundara, modes dizainera Mugatu lomā jaunajā filmā atgriezīsies Vils Ferels (Will Ferrell).

Scenārija autors ir pats Stilers un Džastins Terū.

Episkā izdzīvošanas filma «The Revenant» («Cilvēks, kurš izdzīvoja»), kas svētdienas vakarā ieguva piecas Britu kino un televīzijas mākslas akadēmija (BAFTA) balvas, noslēdz top 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu