Otrajā Eirovīzijas atlasē uzvar Markus Riva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Valetīndienas, 14. februāra, Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2016» otrajā atlasē tika noskaidroti atlikušie četri pusfinālisti, kuri 21. februārī stāsies pretī četriem jau zināmajiem. Uzvaru šovakar guva Markus Riva ar dziesmu «I Can».

Vēl pusfinālā iekļuva «My Radiant U» ar dziesmu «We Will Be Stars» (J.Drīksna/J.Drīksna), Marta Ritova ar «Not From This World» (M.Ritova/M.Ritova) un Samanta Tīna ar dziesmu «The Love Is Forever» (S.Poļakova/V.Petrovs).

Markus Riva jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa ir latviešu mūziķis un producents. Pabeidzis mācības Rīgas Doma kora skolā. Izdevis vairākus albumus, debijas studijas albumu. Viņa sacerētās dziesmas tikušas vairākkārt izpildītas Eirovīzijas Latvijas nacionālajā atlasē. Pagājušajā gadā konkursā «Supernova» ieguva otro vietu.

Foto: F64

Atgādinām, ka no pagājušās nedēļas pusfinālā iekļuva Justs, grupa «Catalepsia», Ivo Grīsniņš-Grīslis un Marta Grigale.

Konkursa dalībniekus arī šonedēļ vērtēja skatītāji un žūrija - Guntars Račs, Ieva Kerēvica, Kaspars Roga un Intars Busulis. Pirmās divas vietas tika piešķirtas skatītāju favorītiem, trešā un ceturtā - spēcīgākajiem žūrijas vērtējumā.

Supenova 2016!!!:)

A photo posted by Kaspars Roga (@zorge) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu